Skriv ut

Skapa PDF

Trandaredsgatan 200, Hulta

borås

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 330 m²

Karta

Information

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda en lokal om 330 m2 på trandaredsgatan 200. Lokalen har tidigare inhyst ett bageri men byggdes från början som en personalmatsal. Lokalen lämpar sig både som butik, kontor, restaurang och lager. Uthyres i befintligt skick, alternativt anpassar vi lokalen efter era önskemål! Välkomna på visning!

Planlösning

Utförande

Byggår: 1967

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 330

Omgivning

Omgivning/natur: Hulta är en stadsdel belägen vid väg 40 i östra delarna av Borås ytterkanter. Bebyggelsen är av blandad karaktär. Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun. Borås är Sveriges fjortonde största tätort med 66 000 av kommunens 105 000 invånare. Staden är mest känd som textilstaden då flertalet textilföretag har haft sin produktion i staden genom tiderna. Nuförtiden finns ingen produktion kvar utan enbart huvudkontor och centrallager är kvar på orten. Sveriges textilhögskola återfinns i staden. Genom sitt läge har staden goda förbindelser genom stambanan, riksvägarna 27/40/42 och Landvetters flygplats. Fastigheten ligger på Trandaredsgatan 200 i ett industriområde i östra Borås.

Kommunikationer: Norr om området löper riksväg 40 västerut mot Göteborg och österut mot Ulricehamn. Det finns flertalet busstationer i området kring Fastigheten.

Sökhjälp