Skriv ut

Skapa PDF

Skårs Led 3, Almedal

göteborg

Hyr ett rum i vårt Business Center med fullservice - slipp många praktiska sysslor och få mer tid till din verksamhet och till att knyta kontakter!

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

13 m²

Information

Beskrivning

De flesta företag behöver en fast punkt i tillvaron - en knutpunkt där man syr ihop sina affärer och skapar viktiga kontakter. Visst är det skönt att slippa lägga tid på att gå iväg med posten, leta parkeringsplats, städa kontoret, ta hand om disk eller bli irriterad över att kaffet är slut? Tid som är bättre använd till att avsluta en affär, knyta nya kontakter eller starta ett nytt projekt. Därför tar vi hand om allt det praktiska. I vår reception får ni hjälp att lösa eventuella problem på smidigaste sätt. Receptionen är bemannad mån - fre kl. 08.00 - 16.30 och vi finns där för att hjälpa er! Vi erbjuder ljusa, fräscha kontorsrum/kontor i varierande storlekar. Rummen har glaspartier ut mot korridoren, vilket ger mycket ljus. Färgsättningen är strikt hållen med ljusgråa väggar och mörkgrå matta. Rummen kan fås möblerade (mot en mindre månadsavgift) eller omöblerade - Du bestämmer själv!

Utförande

Byggår

1964

Renoveringsår

1997

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 13

Omgivning

Omgivning/natur

En blandning av kontor, affärer, restuaranger samt bostäder. Endast någon minut till Svenska Mässan, Scandinavium samt Liseberg. I direkt närhet finns även serviceställen, gym, hotell mm

Närservice

Tjänster/ Service

Kommunikationer

I direkt närhet till Busienss Center ligger det stora Kallebäcksmotet som snabbt tar er ut på E6, E20 samt E40. Till Landvetter flygplats är det ca 20 km. Endast 150 m från Business Center finns kollektivtrafiken.

Sökhjälp