Skriv ut

Skapa PDF

Fabriksstråket 2, Jonsered

jonsered

Nu finns 100 kvm vindskontor att hyra i Häckleriet på Jonsereds Fabriker! Välkommen förbi på en personlig visning, 031-7889190.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 100 - 100 m²
Tillträde: Tillträde omgående
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns 100 kvm kontor att hyra i Häckleriet på Jonsereds Fabriker! Vill ditt företag arbeta i en av Göteborgs absolut vackraste miljöer? I Jonsereds Fabriker, med endast åtta minuters resväg från centrala Göteborg, erbjuder vi en kreativ och lugn arbetsmiljö med skogen och Säven som närmaste grannar. I den populära byggnaden Häckleriet finns just nu ett kontor på ca 100 kvm ledigt. Lokalen är ett vindskontor med synliga takbjälkar och kommer under våren att varsamt renoveras i modern design men med tydliga kopplingar till dess 185 åriga historia. Fiber för internet finns i byggnaden.

Utförande

Våningsplan

2 av 2

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

I fabrikens Häckleri finns just nu möjligheten att hyra ett kontor på 100 kvm. Lokalen kommer efter renovering att erbjuda kök, konferensrum och toalett. Internet finns via fiber och det finns också möjlighet att hyra lager i angränsande lokal. Bilen parkerar du gratis på vårt område!

Teknisk information

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100 100

Omgivning

Omgivning/natur

Ligger precis vid säveån i natursköna Jonsered

Företag i närheten

Poppels Bryggeri, Ericsson, Icebug, Husqvarna, CLWR, m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Gratis parkering på området.

Närservice

Lunchrestaurang finns på området samt servicebutik ca 100 m från fastigheten.

Kommunikationer

Pendeltågstationen ligger endast 50 m från fastigheten. Tågen går var 30:onde minut, varje kvart under rusningstid, från kl. 05 på morgonen till 00:40 på nätterna. Resan till Göteborg C tar 12 minuter. Busshållplats, med busslinjerna GUL Express och 519, ligger 100 m från fastigheten. Bil från centrala Göteborg tar ca. 8 minuter via E20. Närhet till Partille, Lerum och Göteborg.

Skyltläge

Ja

Vägbeskrivning

Från Göteborg: E20 mot Stockholm, kör förbi Partille och sväng av vid Jonsered, avfart 82. Kör igenom samhället och efter ca 200 m så ser du Jonsereds Fabriker på vänster sida.

Övrig information

Övrigt

Jonsereds Fabriker erbjuder arbetsplats i en stimulerande, kreativ och modern miljö. Med 12 minuters tågresa från Göteborg och med tågstationen endast 50 meter från kontoret så är det ett smidigt alternativ till en kontorsplats i centrala Göteborg. Du slipper dessutom trängselavgifter.

Sökhjälp