Skriv ut

Skapa PDF

Södergatan 76, Söder

helsingborg

Centralt i Helsingborg finns fantastiska kontorsmöjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

235 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Fräscha kontorslokaler med stora fönsterpartier som ger ett positivt arbetsklimat, med både stora och mindre kontor. Möjlighet till uppdelning med parkeringsmöjligheter. Tillgång till konferensrum och gemensamt rymligt kök. Välkomna att ta kontakt på 042- 17 21 30 för visning och för mer information.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 235

Omgivning

Omgivning/natur

Söder är en stadsdel strax söder om centrum i Helsingborg. I detta område finns både nya fastigheter och gamla charmiga hus. Mot centrum avgränsas stadsdelen av Stadsparken med Stadsbiblioteket och söderut ligger Furutorpsparken. Gränsen mot Eneborg i öster utgörs av landborgen. Mitt i området finns Gustav Adolfs torg med Gustav Adolfs kyrka.

Närservice

I området finns ett stort utbud av butiker av olika slag, gallerian Söderpunkten, banker, restauranger, apotek och livsmedelsaffärer. Det finns även en torghandel med frukt- och grönsakshandlare, blomsterförsäljare samt fiskhandlare.

Kommunikationer

Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Knutpunkten ligger på 10 minuters promenadavstånd, med tåg- buss och färjestation. I området finns parkeringsplatser och garage.

Sökhjälp