Skriv ut

Skapa PDF

Taljegårdsgatan 11, Mölndal

mölndal

Ljusa lokaler högst upp i fastigheten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 436 m²

Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuder vi ljusa och trevliga kontorslokaler högst upp i en omtyckt fastighet nära utfartslederna. Fina ytskikt och mixad planlösning med kontorslandskap och kontorsrum. Lunchrestaurang och frisör finns i fastigheten. Buss stannar precis utanför fastigheten och det finns gott om parkeringsplatser i garage och runt fastigheten.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 436

Omgivning

Omgivning/natur: Området är till största del bebyggt med industri- och logistikfastigheter. Astra Zeneca har exploaterat en stor del av området med fastigheter som används för forskningsverksamhet. En annan stor aktör i området är Santa Maria.

Närservice: Lunchrestaurang samt butik med kontorsmaterial finns i fastigheten och i närområdet finns flera lunchrestauranger. Några minuter bort med bil ligger Mölndals centrum med ett stort utbud av restauranger, butiker och övrig service.

Kommunikationer: Till Åbro kommer man lätt med bil från Åbromotet där Söderleden möter E6. Ett flertal busslinjer passerar genom området. Närmsta hållplats är Gamla Tingshuset som ligger ca 500 meter från fastigheten.

Vägbeskrivning: Fastigheten ligger längst söderut i Åbro industriområde, på vänster sida utmed Pepparedsleden.

Sökhjälp