Barnhusgatan 3

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

242 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med charmiga tidstypiska sekelskiftesattribut som stuckaturer, högt i tak och stora fönster. Attraktivt läge alldeles intill Drottninggatan.

I denna charmiga fastighet mitt i city invid Norra Bantorget finns denna fina lokal om 242 kvm på plan 3. Här möts du av en representativ entré iklädd vit marmor med pilastrar och tidstypiska detaljer. Stuckaturer och rosetter smyckar trapphuset och glas färgat i olika motiv. Läget är oslagbart, ett stenkast från Centralstationen vilket skapar en attraktiv arbetsplats mitt i centrala Stockholm. - Sekelskifteslokal - Högt i tak - Stora fönster och genomgående ljusinsläpp - Välbevarade dörrar och originaldetaljer - Trevlig utsikt mot grönska och Norra Latin - Vackra trägolv med fiskbensparkett - Rumsindelad i olika storlekar - Kallhyra 6300kr/kvm/år Varmt välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    242 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fenix 1

Våningsplan:

3

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i ett levande citykvarter med både företag och boende och all tänkbar närservice på nära avstånd. Drottninggatan, Sveavägen, Kungsgatan och Hötorget når du på bara några minuter så du behöver inte vara rädd för att tröttna på luncherna, du kan äta på olika ställen varje dag. Är du sugen på en after work så kommer du att hitta många favoriter i dina nya kvarter. Shopping och andra vardagsärenden hinner du lätt med på lunchen eller på vägen hem - skönt att veta om du ibland har svårt att få vardagspusslet att gå ihop.

Kommunikationer

Här är det nära till alla slags kommunikationer tackvare det centrala läget. Vid Hötorget når du tunnelbanan och från Centralstationen har du alla tänkbara kommunikationer vilket förenklar resorna till och från kontoret.
Barnhusgatan 3

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fabege AB

Gårdsvägen 6

169 70 Solna

www.fabege.se

Fler annonser från Fabege AB