Skriv ut

Skapa PDF

Svetsarvägen 6, Täby Kyrkby

täby

En luftig och ljus lokal med en stor öppen yta med högt i tak. Lokalen sticker ut i avseendet att den har en fin rymdkänsla.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 345 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är stor och rymlig och ligger i två plan. Inlastning och förvaring har man i de 65 kvm på BV. På övervåningen finns 280 kvm som skulle kunna passa den som söker ett showroom eller en yta med studiokänsla, kanske en yogastudio eller en fotoatelje?

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Öppen med två kontorsrum plus kök.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 345

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten belägen i området Södra Midgårds industriområde som har en blanding av verksamhetslokaler och villor. Närområdet ger goda möjligheter till lunchpromenader i ett vackert kulturlandskap.

Närservice

I området finns Friskis & Svettis samt en Statoil-station som är öppen 6:00-24:00. Det finns också en lunchrestaurang, Bella Notte Vedugnen, och frisör i närheten av fastigheten. På 1500 meters avstånd finns Såstaholm Hotell & Konferens om man vill unna sig en förstklassig matbit eller övernattning för besökande kunder.

Kommunikationer

Roslagsbanan stannar på station Täby Kyrkby. Där ifrån är det en promenad på ca 1200 meter till Svetsarvägen 6. Bussar stannar i anslutning till fastigheten på hållplats Ymervägen. (Buss 610, 611, 616, 687, 690) Med bild tar man sig snabbt till E18 och vidare in till city eller via Norrortsleden (265) till Sollentuna/Kista och E4an ut mot Arlanda.

Vägbeskrivning

Från Norrortsleden (265), sväng av vid skylt Täby/Täby Kyrkby. Följ skylt mot Täby Kyrkby, Bergtorpsvägen, följ den ca 0,7 kvm och vid första rondellen sväng höger på Åkerivägen och första höger in på Eldarvägen. Rött hus på höger sida.

Länkar

Sökhjälp