Skriv ut

Skapa PDF

Adolfsbergsvägen 31, Mariehäll

bromma

Kontor för en arbetsplats och uppåt i kontorsgemenskap.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 10 - 10 m²
Karta

Information

Utförande

Planlösning

I samarbete mellan Brostaden och Quick Office kontorshotell erbjuder vi dig kontor på Adolfsbergsvägen 31 i Bromma. I Mariehäll, vid Stockholms västra infart från E18, granne med Bromma Blocks och Bromma Handel ligger Quick Office Bromma. På Adolfsbergsvägen 31 i Bromma erbjuds kompletta färdiga kontorsrum i rum från en arbetsplats och uppåt. Vårt serviceutbud gör att du kan fokusera på din egen verksamhet. De gemensamma ytorna ger dig möjlighet att skapa kontakter. Samtidigt som du tar en kopp kaffe eller café latte kan du samspråka med din granne och byta idéer och erfarenheter. Man kan vara säker på Quick Office- genom vårt passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag kan du vara trygg på din arbetsplats. Hos oss kan du välja det kontorspaket som passar din verksamhet bäst till konkurranskraftiga priser. Konferensrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår i alla våra kontorspaket Du kan nyttja konferensrummen på alla våra kontorshotell. Våra säkerhetslarmade lokaler med passagesystem ger dig hög säkerhet och tillgång till ditt kontor 24 h per dygn 7 dagar i veckan! För tid för visning och mer info om Quick Office besök www.quickoffice.se eller ring Alexander Csordas på 0707-822 543.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 10

Omgivning

Närservice

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. Nyöppnade restaurangen Bromma@kök är ett bra bevis på det. Ni hittar även ett Nordic Wellnes gym i området. I närheten ligger Bromma Blocks med drygt 70 butiker, restauranger och caféer, träningscenter, bankomat, post samt hotell och konferens lättillgängligt. Hela Sundbybergs centrum utbud av närservice ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Dokument

Sökhjälp