Skriv ut

Skapa PDF

Adolfsbergsvägen 31, Mariehäll

bromma

Kontor för en arbetsplats och uppåt i kontorsgemenskap.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 10 - 10 m²
Karta

Information

Utförande

Planlösning

Castellum erbjuder i samarbete med Quick Office Bromma moderna kontorslokaler i Mariehäll. Området ligger kommunikationsnära vid Stockholms västra infart från E18, granne med Bromma Blocks och Bromma Handel. På Adolfsbergsvägen 31 i Bromma erbjuds kompletta färdiga kontorsrum från en arbetsplats och uppåt. Vårt serviceutbud gör att du kan fokusera på din egen verksamhet. De gemensamma ytorna ger dig möjlighet att skapa kontakter. Samtidigt som du tar en kopp kaffe eller kan du samspråka med din granne och utbyta idéer och erfarenheter. Om Quick Office Hos Quick Office är du säker. Genom vårt passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag är du trygg på din arbetsplats. Hos oss kan du välja det kontorspaket som passar din verksamhet bäst till konkurrenskraftiga priser. Konferensrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår i alla våra kontorspaket. Du kan också nyttja konferensrummen på alla våra andra kontorshotell. För visning och mer info om Quick Office besök www.quickoffice.se eller ring Alexander Csordas på 0707-822 543.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 10

Omgivning

Närservice

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. Nyöppnade restaurangen Bromma@kök är ett bra bevis på det. I närheten ligger Bromma Blocks med drygt 70 butiker, restauranger och caféer, träningscenter, bankomat, post samt hotell och konferens lättillgängligt. Hela Sundbybergs centrum utbud av närservice ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Dokument

Sökhjälp