Skriv ut

Skapa PDF

Marma, Knivsta

knivsta

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 585 m²

Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Marma Gård Företagsby! Här finns lager och produktionsytor med modern teknik och hög kvalitet till förmånliga priser! Samtliga hyresgäster har möjlighet att hyra två konferensrum, festlokal med tillhörande storkök som finns i byggnad 113 samt vinkällaren som finns i byggnad 111.

Utförande

Planlösning: Byggnad 105 som är på totalt 2 675 m² har idag en vakant lager- och produktionsyta om 585 m² med en takhöjd på 5-11 m samt inkörsport om 4,5 x4,5 m. Det finns även möjlighet att hyra ett ommklädningsrum om 23 m². Här har man tillgång till lunchrum samt allmänna utrymmen. Byggnaden har golvvärme och jordvärmepump, FTX Ventilation med värmeåtervinning och luftkonditionering i kontoret. Mycket låga uppvärmningskostnader. Byggnaden uppfördes 2001 och har underhållits kontinuerligt. Byggnad 113 erbjuder entré med hall, två toaletter, städskrubb, invalidhiss och trapp till plan två. Plan 2 erbjuder en magnifik matsal/festlokal/möteslokal med tak till nock möblerad för 100 personer med ljudanläggning, projektor, konferensutrustning och pentry på totalt 183 m². Konferensrun möblerad för 10 personer med konferensutrustning på 26 m². Mottagningskök med industridiskmaskin, tre kylar, en frys och övrig köksutrustning på 33 m². Trapphus med toalett, invalidtoalett, omklädningsrum, städskrubb och invalidhiss. Entrén till matsalen finns en charmig veranda på 42 m². Kan hyras för särskilda event. Plan 3 erbjuder ett fantastiskt konferens- eller utbildningsrum med magnifik utsikt över Storåns dalgång möblerad för 24 personer med ljudanläggning, projektor, och konferensutrustning på totalt 58 m². Trapphus med toalett och invalidhiss. Byggnaden är utrustad med bergvärme, frikyla för kylning av hela byggnaden sommartid, FTX-ventilation med värmeåtervinning, luftkonditionering på kontor/konferensrum och mottagningskök och invalidhiss. Byggnaden är återuppförd 2010 efter en brand 2008. Fiber med WIFI i alla lokaler.

Övrigt

Övrigt: Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i forma av bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 585

Omgivning

Omgivning/natur: Lokalerna har ett lugnt läge i en härlig miljö med vacker natur men ändå med närhet till all form av service i Knivsta , Uppsala och Arlanda.

Kommunikationer: Marma är beläget mellan Stockholm och Uppsala. Avståndet till Uppsala är ca 13 km, till Arlanda ca 23 km och till Knivsta/E4:an ca 5 km. Busshållplats finns endast 200 m bort där Upplands lokaltrafik trafikerar med linje 186.

Vägbeskrivning: Se bifogad karta.

Sökhjälp