Skriv ut

Skapa PDF

Fjärde Långgatan 46-48, Masthugget

göteborg

Lokal med stor utvecklingspotential som kan utformas för att passa era önskemål.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 699 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen har en egen ingång med trappa från markplan samt entré från det gemensamma trapphuset. Fastigheten ligger på ett mycket bra läge med buss- och spårvagnsförbindelse på gångavstånd. Linnégatan ligger ett stenkast från fastigheten och erbjuder många trevliga restauranger och uteserveringar. Några hundra meter från fastigheten ligger även Järntorget som är en stor knutpunkt för buss- och spårvagnar.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 699

Omgivning

Omgivning/natur

Masthugget är en stadsdel inom stadsdelsområdet Linnéstaden i Göteborg. Området ligger mellan Slottsskogen och Göta älv i nord-sydlig riktning, avgränsas i öster av Linnégatan och i väster av stadsdelen Majorna. Den består av flera områden med olika karaktärer.

Närservice

Vid Masthuggstorget har du allt du behöver för en smidig vardag. Inom ett par meter finner du gym, matvarubutik, vårdcentral och restauranger. I området finns även härliga butiker med allt från vintage till marimekko. En bit längre upp på gatan ligger Linnégatan med sitt sprudlande folkliv, uteserveringar och gediget kulturarv.

Kommunikationer

Flera spårvagns- och busslinjer passerar masthuggstorget, ca 100 meter från vår fastighet. Järntorget som är en central hållplats i vår kollektivtrafik ligger några hundra meter från fastigheten.

Vägbeskrivning

Öster från E6/E20/E45 kör Götatunneln mot Järntorget, följ därefter skyltar mot Masthuggstorget. Väster från Oscarsleden, följ skyltar mot Masthuggstorget.

Sökhjälp