Skriv ut

Skapa PDF

Smidesvägen 10, Solna Business Park

solna

Rumsindelad kontorslokal mitt i Solna Business Park.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 495 - 495 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1982

Våningsplan

2

Planlösning

Välkommen till denna kontorsyta mitt i Solna Business Park. I dagsläget är kontorsytan rumsindelad. Rummen ligger i ytterkanterna av lokalen och i mitten skapas en naturlig och trevlig gemensam yta. Kontoret kan göras om till öppnare planlösning om så önskas.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 495 495

Omgivning

Närservice

Välkommen till Solna Business Park. Här blir din arbetsdag lite enklare. Du kan lätt uträtta dina ärenden då allt finns nära - storhandla på ICA Maxi eller ta ett gympass på lunchen. På gångavstånd ligger Sundbybergs Centrum med gott om restauranger och mysiga grönområden. Ett par kilometer bort i Arenastaden ligger stora nationalarenan Friends Arena och Skandinaviens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia där all tänkbar shopping, bio och service finns. Området som ligger på gränsen mellan Solna och Sundbyberg har mycket bra kommunikationer och tvärbanan har hållplats precis utanför huvudentrén.

Kommunikationer

Kommunikationerna hit är bästa tänkbara oavsett om du är bilburen eller åker kommunalt. Tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och 14 olika bussar finns inom några minuters gångväg. Med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Gott om parkeringsmöjligheter i både varm och kallgarage. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.

Sökhjälp