Skriv ut

Skapa PDF

Nettovägen 5, Veddesta

järfälla

Prisvärd lagerlokal/showroom!

Fakta

Typ av ledig lokal

Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

320 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1965

Planlösning

Bli granne med Mekonomen! En prisvärd lokal med kundentré samt inlastning via markport. Lokalen har en takhöjd på 2,3 m och passar som butik, proffsbutik, showroom eller lager. Parkering i direkt anslutning till lokalen. Tillträde enligt överenskommelse.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 320

Omgivning

Närservice

Denna yta är för dig som vill vara mitt i ett industriområde samt i ett strategiskt läge av norra Stockholm. Industriområdet har ett utbud av lunchrestauranger, bensinstationer och mindre affärsverksamheter. Du har även Barkarby med dess handelsplats samt Jakobsbergs centrum inom några kilometers avstånd.

Kommunikationer

Veddesta industriområdet ligger alldeles intill E18 vilket gör det mycket lättåtkomligt med bil. Och restiden till Stockholms Central är knappa 20 minuter. Gällande parkeringsmöjligheterna har vi tänkt till både för dig och din kund och platser finns i direkt anslutning till fastigheten. Vill du ta dig kommunalt till området är det att åka buss från bussanknytningarna vid de närmsta pendeltågsstationerna i Barkaby och Jakobsberg. Även bussförbindelse till Vällingbyär nära, där anknytning till gröna linjens tunnelbana finns.

Sökhjälp