Skriv ut

Skapa PDF

Vikdalsvägen 50, Nacka centrum

nacka strand

Modernt kontor med mycket bra skyltläge.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

395 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1991

Våningsplan

1

Planlösning

Välkommen till en modern kontorslokal i en fastighet med stark profil. Fastighetens trevliga entré ger ett välkomnande intryck. Hissen tar dig direkt in till kontoret. Lokalen är ljus och modern och har en bra planlösning med både rum och stora öppna ytor som passar för showroom eller öppet landskap. Lokalen har genomgående parkettgolv och fönster i alla fyra väderstreck.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 395

Omgivning

Närservice

Sitter du på Vikdalsvägen har du inte mer än 450 meter till Nacka Forum. Där du finner all service som kan tänkas behövas såsom restauranger, bank, post, apotek, systembolag och mängder av olika butiker. Runt hörnet finner du Nacka Strand, ett eget litet samhälle med SATS, bageri, restauranger, mässlokaler och många andra bekvämligheter.

Kommunikationer

Fastigheten ligger vid Nackas stora kommunikationsstråk, nära till Stockholm City och direkt intill infarten till Nacka Strand. Det innebär snabba och bekväma förbindelser åt olika håll med både bil och buss. Närmaste busshållplats ligger runt hörnet och tar dig in till Slussen på ca 10 minuter. Fastigheten har både kallgarage och parkeringsplatser för förhyrning.

Sökhjälp