Skriv ut

Skapa PDF

Hästholmsvägen 28, Danvikstull

nacka

Fin ledig kontorslokal med genomgående stavparkett i DanvikCenter vid Danvikstull i Nacka.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 590 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Denna lokal är i gott skick, med genomgående stavparkett och gott om glaspartier som tar till vara och fördelar ljusinsläppet över alla ytor. Lokalen ligger på femte våningen i en av fastighetens flyglar och bjuder på utsikt åt två håll. Missa inte vår 3D-rundvandring, där du kan vandra runt och utforska lokalen på egen hand i lugn och ro - du hittar den bland länkarna i denna annons. Hela lokalen går givetvis att ställa i ordning med planlösning, ytskikt, inredning o.s.v. för att bli precis så toppmodern och representativ som krävs för att få till den perfekta lokalen för ert företag. Låt dig gärna inspireras av de bifogade bilderna med 3D-visualiseringar med förslag till hur lokalen skulle kunna utformas för ny hyresgäst.

Planlösning

Utförande

Byggår

1987

Våningsplan

5

Planlösning

Lokalen består i dagsläget mestadels av rumsindelade kontor med moderna glaspartier, formerade kring lokalens mitt där bl.a. pentry med pausyta, konferens- och skrivarrum, förråd samt WC-grupper är belägna. Det finns även två rum som använts som serverrum/förråd, vilka enkelt kan göras om för annan användning. I lokalen finns mycket goda möjligheter att disponera om ytorna genom att exempelvis skapa fler öppna planlösningar som komplement till de rumsindelade kontoren.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 590

Omgivning

Omgivning/natur

DanvikCenter har ett ypperligt läge vid Henriksdal, intill Danviksklippan och Saltsjökvarn, och med omedelbar närhet till såväl Danvikstull och Södermalm som Hammarby Sjöstad och Sickla. Fastigheten befinner sig i en närmiljö med en mycket väl avvägd mix av företag, bostäder, kommunikationer och grönområden i ett sjönära läge. Från flera av våningarna i DanvikCenter bereds hänförande utsikt över Saltsjön och Djurgården med Valdemarsudde.

Närservice

Serviceutbudet i DanvikCenter är mycket bra. Här finns en populär nyrenoverad restaurang med lunchbuffé och uteservering sommartid på terrassen vid fastighetens mysiga park. Restaurangen erbjuder även catering till såväl företag som privatpersoner. Vidare finns även en servicebutik, ett gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i fastigheten. Ett femtiotal meter från fastigheten finns dessutom en kinesisk och en japansk restaurang. I närområdet finns även högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, med mäss- och konferensanläggning, spa och restaurang Marina Tower samt charmiga Boule & Berså, perfekt för avslappnade after-workträffar. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar, med ett flertal restauranger med sjöutsikt. Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter, med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

Kommunikationer

DanvikCenter ligger precis intill Värmdövägen, via vilken man snabbt tar sig till Södermalm eller vidare söderut och intilliggande Södra Länken. Att huset dessutom ligger precis utanför biltullarna förtjänar också att nämnas i sammanhanget. I direkt anslutning till fastigheten finns både Henriksdals station för Saltsjöbanan och hållplats för samtliga busslinjer mellan innerstaden och Nacka/Värmdö, med mycket täta avgångar. Ett stenkast från fastigheten ligger Saltsjöqvarns brygga, dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen, SLs satsning på kollektivtrafik med båt.

Vägbeskrivning

Från Värmdövägen, mellan Danviksklippan och Henriksdal, tar man av in på Kvarnholmsvägen, där DanvikCenter ligger väl synligt cirka 50 meter in, precis invid korsningen Kvarnholmsvägen/Hästholmsvägen. Såväl Saltsjöbanan som Nacka/Värmdöbussarna från Slussen har hållplats Henriksdal, precis intill fastigheten.

Dokument

Länkar

Sökhjälp