Skriv ut

Skapa PDF

Hästholmsvägen 28, Danvikstull

nacka

Fin, ljus lokal med många möjliga användningsområden i DanvikCenter vid Danvikstull i Nacka.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 590 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Nu är det hög tid att passa på för att inte missa tillfället att hyra den sista lediga lokalen i populära DanvikCenter, som har en mycket attraktiv hyresnivå och lättillgängligt citynära läge precis utanför tullarna vid Danvikstull och Södermalm och gott om parkeringsmöjligheter. Lokalen, som är belägen på femte våningen i en av fastighetens flyglar, bjuder på utsikt åt tre väderstreck, över bl.a. Globen, Danviksklippan och Hammarby Sjöstad. Såväl ytskikt som planlösning i lokalen kan anpassas efter önskemål för att skapa yteffektiva och moderna ytor. Bland bilderna i denna annons finns såväl 3D-visualiseringar med förslag till hur lokalen skulle kunna utformas för ny hyresgäst, samt inspirationsbilder från lokaler i samma fastighet som nyligen renoverats för tillträdande hyresgästers räkning.

Planlösning

Utförande

Byggår

1987

Våningsplan

5

Planlösning

Lokalen är genomgående med fönster i tre väderstreck och är för närvarande indelad i flera stora kontorsrum, som samtliga ligger längs med fastighetens fasad och har delats av med glaspartier - vilket tar tillvara och sprider dagsljuset effektivt i ytorna. I lokalens inre delar finns även utrymmen med bl.a. pentry och pausyta, konferensrum, skrivarrum, förråd och wc. Lokalen är flexibel då den saknar bärande innerväggar, vilket ger mycket goda möjligheter att ändra planlösningen och skapa såväl öppna ytor som kontors- och mötesrum efter behov och önskemål.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 590

Omgivning

Omgivning/natur

DanvikCenter har ett ypperligt läge vid Henriksdal, intill Danviksklippan och Saltsjökvarn, och med omedelbar närhet till såväl Danvikstull och Södermalm som Hammarby Sjöstad och Sickla. Fastigheten befinner sig i en närmiljö med en mycket väl avvägd mix av företag, bostäder, kommunikationer och grönområden i ett sjönära läge. Från flera av våningarna i DanvikCenter bereds hänförande utsikt över Saltsjön och Djurgården med Valdemarsudde.

Närservice

Serviceutbudet i DanvikCenter är mycket bra. Här finns en populär nyrenoverad restaurang med lunchbuffé och uteservering sommartid på terrassen vid fastighetens mysiga park. Restaurangen erbjuder även catering till såväl företag som privatpersoner. Vidare finns även en servicebutik, ett gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i fastigheten. Ett femtiotal meter från fastigheten finns dessutom en kinesisk och en japansk restaurang. I närområdet finns även högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, med mäss- och konferensanläggning, spa och restaurang Marina Tower samt charmiga Boule & Berså, perfekt för avslappnade after-workträffar. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar, med ett flertal restauranger med sjöutsikt. Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter, med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

Kommunikationer

DanvikCenter ligger precis intill Värmdövägen, via vilken man snabbt tar sig till Södermalm eller vidare söderut och intilliggande Södra Länken. Att huset dessutom ligger precis utanför biltullarna förtjänar också att nämnas i sammanhanget. I direkt anslutning till fastigheten finns både Henriksdals station för Saltsjöbanan och hållplats för samtliga busslinjer mellan innerstaden och Nacka/Värmdö, med mycket täta avgångar. Ett stenkast från fastigheten ligger Saltsjöqvarns brygga, dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen, SLs satsning på kollektivtrafik med båt.

Vägbeskrivning

Från Värmdövägen, mellan Danviksklippan och Henriksdal, tar man av in på Kvarnholmsvägen, där DanvikCenter ligger väl synligt cirka 50 meter in, precis invid korsningen Kvarnholmsvägen/Hästholmsvägen. Såväl Saltsjöbanan som Nacka/Värmdöbussarna från Slussen har hållplats Henriksdal, precis intill fastigheten.

Dokument

Länkar

Sökhjälp