Skriv ut

Skapa PDF

Borgarfjordsgatan 12, Kista

kista

I Kista, ett par minuters gångväg från tunnelbanan, har Atrium Ljungberg byggt Nod - kvarteret med framtidsutsikt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 10 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

I Kista, ett par minuters gångväg från tunnelbanan, har Atrium Ljungberg byggt Nod - kvarteret med framtidsutsikt. Här blir du granne med såväl Stockholms universitets institution för data- och systemvetenskap som med en mängd spännande utvecklingsorienterade företag. Här finns det vi kallar shared space där alla som verkar i kvarteret är med och delar på funktioner som reception, gemensamma mötesrum, en eventhall för mässor och andra event samt cykel- och duschrum. Sökord: Kontor, kontorshotell, arbetsplats Se länkarna för mer information om Kista Nod. Läs mer om våra kontor http://kistanod.se/kontor/kontor-kista-stockholm Läs mer om vårt kontorshotellet i Nod http://kistanod.se/kontor/kontorshotell-kista-stockholm Läs mer om våra kontorsplatser (Hotspots) http://kistanod.se/kontor/kontorsplats-kista-stockholm.

Utförande

Våningsplan

1 av 7

Planlösning

För dig med det mindre bolaget erbjuder vi nybyggda Hotspots som är ett entreprenörscentrum/kontorshotell. Här finns såväl öppna kontorsplatser att hyra, som egna kontorsrum på mellan 8-23 kvm. Utanför de egna fyra väggarna ryms gemensamma ytor för nätverkande, mötesrum och pentry. Fiberanslutning finns i huset.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 10

Omgivning

Omgivning/natur

Nod är en ny mötesplats för lärande, forskning och näringsliv och ligger strategiskt placerad mellan det äldre och det nya framväxande Kista.Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista.

Närservice

Nod ligger på bara några minuters promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker.

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger på 15 minuters promenad bort.

Övrig information

Övrigt

Fiberanslutning finns i huset.

Dokument

Länkar

Film om NOD

Sökhjälp