Skriv ut

Skapa PDF

Sisjö Kullegata 8, Högsbo/Sisjön

västra frölunda

Trevliga kontorslokaler med närhet till leden. Med sitt läge högst upp i huset sitter man ostört och med fin utsikt över nejden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 758 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Trevliga kontorslokaler med närhet till leden. Med sitt läge högst upp i huset sitter man ostört och med fin utsikt över nejden. Kontor är rymligt med kontorsrum i varierande storlek och med fönster åt tre väderstreck får man ett fint ljusinsläpp. Planlösning och ytskickt går att anpassa efter era önskemål. Välkommen att kontkta oss för visning.

Planlösning

Utförande

Byggår: 1990

Våningsplan: 3

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 758

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten är belägen i Högsbo-Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde.

Närservice: I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service.

Kommunikationer: Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Sisjö Kullegata" går buss nr 88 mot Frölunda Torg, buss 186 till Sävedalen via Korsvägen och buss 182 till Marklandsgatan.

Sökhjälp