Skriv ut

Skapa PDF

Karl Johans väg 25, Kävlinge

kävlinge

Lokal om 1000 till 9100 kvm för skola, lager, industri eller kontor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 1 000 - 9 100 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokal om 9100 kvm ledig för uthyrning. Lokalen är passande för skola, kontor, industri eller lager. Vid behov kan ytan delas upp i mindre förhyrningar. Lokalen består idag av kontor, utbildningslokaler, industrilokaler med flertalet portar och processventilation, tillagningskök och restaurant samt en aula. Byggnaden är i gott skick. Ny hyresgäst har möjlighet att påverka vid renovering såsom rumsindelning, ytskick mm. Befintliga hyresgäster i byggnaden är Fazer food services som driver ett tillagningskök samt Lernia som bedriver utbildning för fordonslackerare.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 1 000 9 100

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i området Gryet i norra delen av tätorten Kävlinge, med det sydskånska slättlandskapet inpå knuten. Här finns möjlighet att möta såväl Dina som Dina kunders behov och önskemål, vilket ger goda förutsättningar för en långsiktig och hållbar verksamhet.

Närservice

Fastigheten är belägen ca 1,5 km från Kävlinges centrum med kommersiellt utbud och dagligvaruhandel.

Kommunikationer

Goda kommunikationer. Avstånd från fastigheten till Kävlinges tågstation är en knapp kilometer, med täta avgångar till Malmö. Restiden Kävlinge-Malmö C är med Pågatågen en knapp halvtimme, med täta avgångar.

Sökhjälp