Skriv ut

Skapa PDF

Lindholmspiren 5, Lindholmen

göteborg

Vacker lokal på Lindholmen med härlig takhöjd och stora glaspartier.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

405 m²

Karta

Information

Beskrivning

I huvudbyggnaden på Lindholmspiren 5, på sjätte våningsplanet har vi ett vakant kontor på totalt 405 m2 med "hängande glasspets" som ger en härlig känsla i lokalen. Lindholmen Science Park finns i ett aktivt kontorsområde. Här finns mötesplatser för samarbete och mingel, här arrangeras seminarier för att stimulera utveckling. Här kan vi erbjuda toppmoderna lokaler! I entréplanet finns restauranger och gemensamma ytor för reception och möten, inte bara för dig som hyresgäst i huset utan för hela området. Via Visitors Centre kan du som hyresgäst få hjälp med allt från kemtvätt och catering till videokonferenser och IT-support. Här finns också en av Göteborgs största konferensanläggning. På plan två ligger Lindholmen Open Arena - speciellt skapad för att forskning och företagande ska kunna mötas på "neutral mark".

Utförande

Våningsplan

6

Planlösning

Idag är lokalen uppdelad i många kontorsrum, men det går att öppna upp lokalen genom att flytta/ta bort vissa väggar.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 405

Omgivning

Omgivning/natur

Här ligger Lindholmen Science Park, en värdsledande arena för forskning, innovation och utbildning inom mobilt internet, intelligenta fordon, transportsystem och media & design. Lindholmen erbjuder näringsliv, högskola och samhälle en utvecklingsmiljö och nätverkande vilket resulterar i framgångsrika samarbeten. Här finns mer än 300 företag och några kända aktörer är Ericsson, IBM, Semcon och SVT. På Campus Lindholmen finns Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola och det gemensamma IT-universitetet. Runt 9 000 studerande, forskare och lärare är verksamma här. Nya aktörer både Svenska och nationella söker sig hela tiden till det här attraktiva läget.

Närservice

På området Lindholmen finns ett mycket bra utbud av lunchrestauranger med hög kvalité samt annan service så som bank, friskvård, frisör, biluthyrning, konferensanläggningar mm.

Kommunikationer

I området har du nära till all tänkbar service bl a restauranger, träningsanläggning, parkering och hållplatser för kollektivtrafik.

Sökhjälp