Bror Nilssons gata 5

Lindholmen , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

666 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Härlig lokalyta i fastigheten Förrådet. Högt i tak, blandad planlösning och entresol.

Nu finns det en kontorslokal på 666 kvm på plan två i fastigheten Förrådet till uthyrning. Här får du högt i tak och enskilda rum blandas med härliga öppna ytor och konferensrum. Lokalen består av ett plan på 509 kvm och en entresol på 157 kvm. På nedre plan finns receptionsdisk, en stor öppen yta i mitten och flera enskilda kontorsrum med glaspartier och enorm takhöjd. Det finns möjlighet att öppna upp om så önskas. Uppe på entresolen finns konferensrum, kök och pausrum.

Ytor

  • Total yta:

    666 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bror Nilssons gata 5

Omgivning

Omgivning/natur:

Här ligger Lindholmen Science Park, en värdsledande arena för forskning, innovation och utbildning inom mobilt internet, intelligenta fordon, transportsystem och media & design. Lindholmen erbjuder näringsliv, högskola och samhälle en utvecklingsmiljö och nätverkande vilket resulterar i framgångsrika samarbeten. Här finns mer än 300 företag och några kända aktörer är Ericsson, IBM, Semcon och SVT. På Campus Lindholmen finns Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola och det gemensamma IT-universitetet. Runt 9 000 studerande, forskare och lärare är verksamma här. Nya aktörer både Svenska och nationella söker sig hela tiden till det här attraktiva läget.

Närservice:

Här finns det gott om bra lunchrestauranger och affärer.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig hit, både med buss och färja. Det tar bara några minuter med buss från Centralstationen och färjan går hela tiden mellan Lindholmspiren och Rosenlund.
Bror Nilssons gata 5

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB