Fålhagen
| Uppsala

Favorit Dela

Björkgatan 4

Ljus och lättillgänglig butikslokal om 795 kvm med rymligt höglager. Fria parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten.

  • Kategori:

    Butik, Lager/Logistik

  • Storlek:

    795 m²

  • Hyra:
Väldisponerad butikslokal om 795 kvm med kontorsdel och rymligt höglager, vilket nås via separat port med hög höjd. Lättillgänligt läge samt gång- och cykelavstånd till city och Resecentrum. Utmärkt pendlarläge samt skyltläge i direkt anslutning till Tycho Hedéns väg (gamla E4:an). Det finns gott om fria parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.
  • Total yta

    795 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fålhagen 10:5


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i ett lättillgängligt och bra område med ett blandat utbud av butiker, kontor, verkstäder och även ett populärt bostadsområde. Mycket bra exponeringsläge mot Tycho Hedéns väg.

Närservice:

Bra service finns i området med allt från större matvaruaffär och butiker till verkstäder samt ett flertal restauranger. På några minuters promenad når du även Vaksala torg där Uppsala Konsert och Kongress samt Affärshuset Kvarnen finns med ett stort utbud av olika affärer (mataffär, frisör, restauranger, systembolag, apotek och optiker m.m.).

Kommunikationer:

Utmärkt läge med närhet till både centrala Uppsala och påfart till E4:an med endast ca 3 mil till Arlanda flygplats och ca 7 mil till Stockholm. Goda busskommunikationer med stadslinjebuss till city, vill man gå eller cykla är det ca 1,5 km.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennie Norlén

Uthyrare

Jennie Norlén

jennie.norlen@ihus.nu

018- VISA NR 018-56 29 86

070- VISA NR 070-310 04 26

Marknadsförs av Ihus
Salagatan 18A
75330 UPPSALA
ihus.nu
Björkgatan 4

Om Ihus

IHUS är ett kommunalt fastighetsbolag som drivs av möjligheten att göra Uppsala bättre. Vi hyr ut kontor, industri- och lagerlokaler i ett trettiotal fastigheter både i Uppsalas centrala delar och i andra stadsdelar. Syftet är att skapa tillväxt och utveckling för staden genom att tillhandahålla rum att utvecklas i. IHUS erbjuder klimatsmarta, innovativa och dynamiska fastighetslösningar till företag som växer och utvecklas inom Uppsala. Vi är en trygg och säker hyresvärd!

Fler annonser från denna annonsör