Skriv ut

Skapa PDF

Landsvägen 50 A, Sundbyberg

sundbyberg

Fint ljusinsläpp från många stora fönster ger trivsel i den här långsmala lokalen med högt läge och luftig känsla på våning fyra.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 569 m²

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen har utsikt in mot den fina ljusgård som binder samman hela huset. Idag är lokalen utformad med både öppen och rumsindelad planlösning med flera större konferensrum. Även ett fint pentry och ytor för möten och gemenskap. Eftersom lokalen är lätt att anpassa har du som hyresgäst stora möjligheter att få det precis som du vill. I huset finns två restauranger, bank, gym, bil- och cykelparkering samt ett gemensamt omklädnings- och duschrum. Under 2016 öppnar ett stort parkeringsgarage i närheten. Fastigheten är miljöcertifierad med miljöbyggnad Silver.

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 4

Övrigt

Övrigt: Högt läge med utsikt över Sundbyberg centrum och Solna Business Park.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 569

Omgivning

Omgivning/natur: Sundbyberg ligger bara några minuter från Stockholm city. Här hittar du småstadskänsla och storstadspuls på samma plats. Du sitter centralt med utmärkta kommunikationer, men kan ändå njuta av enkelhet och närhet. I husets gatuplan finns restauranger och service och en fint utformad entré med växter och sittplatser. Marabouparken och Bällstaån ligger en kort promenad bort och erbjuder utomhusträning och möten i gröna och kreativa miljöer.

Närservice: Centrala Sundbyberg har ett brett utbud av service som täcker in de flesta behov. I närområdet ligger mer än 100-talet butiker och ett Åhlensvaruhus. I Signalfabriken strax bredvid finns trevliga restauranger, inrednings- och modebutiker, hotell och bibliotek. Inom några minuter finns även Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Kommunikationer: Sundbyberg är en knutpunkt för Stockholms kollektivtrafik. Tunnelbana, pendeltåg, bussar, flygbussar och spårvagn trafikerar stationen dygnet runt. Även regionaltågen mot Västerås, vissa fjärrtåg och ett flertal busslinjer stannar här. Med bil når man snabbt E4 via påfart från Frösundaleden eller E18 via påfart från Rissneleden. Även närheten till Arlanda och Bromma flygplats gör området attraktivt. Utanför huset finns gång- och cykelvägar som tar dig till och från Stockholms city, Kista och Solna.

Sökhjälp