Skriv ut

Skapa PDF

Landsvägen 50 A, Sundbyberg

sundbyberg

Här på våning två finns nu chans att ta plats i ett av husets större och ljusare lokaler med stora fönster, vissa från golv till tak.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 875 m²
Karta

Information

Beskrivning

Du blickar ut över tågstationen, Solna Business Park och Landsvägen. Den fina ljusgården binder samman och ger en öppen känsla till hela huset. Lokalen är lätt att anpassa efter behov, det finns ett trevligt pentry med tillhörande öppna ytor för tillfälliga och spontana möten. Eftersom det finns tre entréer är det enkelt att avgränsa lokalen i interna och externa delar. I huset finns två restauranger, bank, gym, bil- och cykelparkering samt ett gemensamt omklädnings- och duschrum. Under 2016 öppnar ett stort parkeringsgarage i närheten. Fastigheten är miljöcertifierad med miljöbyggnad Silver.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 875

Omgivning

Omgivning/natur

Sundbyberg ligger bara några minuter från Stockholm city. Här hittar du småstadskänsla och storstadspuls på samma plats. Du sitter centralt med utmärkta kommunikationer, men kan ändå njuta av enkelhet och närhet. I husets gatuplan finns restauranger och service och en fint utformad entré med växter och sittplatser. Marabouparken och Bällstaån ligger en kort promenad bort och erbjuder utomhusträning och möten i gröna och kreativa miljöer.

Närservice

Centrala Sundbyberg har ett brett utbud av service som täcker in de flesta behov. I närområdet ligger mer än 100-talet butiker och ett Åhlensvaruhus. I Signalfabriken strax bredvid finns trevliga restauranger, inrednings- och modebutiker, hotell och bibliotek. Inom några minuter finns även Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Kommunikationer

Sundbyberg är en knutpunkt för Stockholms kollektivtrafik. Tunnelbana, pendeltåg, bussar, flygbussar och spårvagn trafikerar stationen dygnet runt. Även regionaltågen mot Västerås, vissa fjärrtåg och ett flertal busslinjer stannar här. Med bil når man snabbt E4 via påfart från Frösundaleden eller E18 via påfart från Rissneleden. Även närheten till Arlanda och Bromma flygplats gör området attraktivt. Utanför huset finns gång- och cykelvägar som tar dig till och från Stockholms city, Kista och Solna.

Övrig information

Övrigt

Mitt i centrala Sundbyberg med alla kommunikationer och service utanför dörren.

Sökhjälp