Skriv ut

Skapa PDF

Landsvägen 50 A, Sundbyberg

sundbyberg

Rymlig och ljus lokal i centrala Sundbyberg med utsikt över Stationsområdet och Solna Business Park.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 648 m²
Karta

Information

Beskrivning

Du blickar ut över tågstationen, Solna Business Park och Landsvägen. Den fina ljusgården binder samman och ger en öppen känsla till hela huset. Lokalen kommer att anpassa efter behov med nya ytskikt, ny rumsbildning och nytt pentry. Eftersom det finns två entréer är det enkelt att avgränsa lokalen i interna och externa delar om så önskas. I huset finns restaurang, bank, gym, bil- och cykelparkering samt ett gemensamt omklädnings- och duschrum. Fastigheten är miljöcertifierad med miljöbyggnad Silver.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 648

Omgivning

Omgivning/natur

Sundbyberg ligger bara några minuter från Stockholm city. Här hittar du småstadskänsla och storstadspuls på samma plats. Du sitter centralt med utmärkta kommunikationer, men kan ändå njuta av enkelhet och närhet. I husets gatuplan finns restauranger och service och en fint utformad entré med växter och sittplatser. Marabouparken och Bällstaån ligger en kort promenad bort och erbjuder utomhusträning och möten i gröna och kreativa miljöer.

Närservice

Centrala Sundbyberg har ett brett utbud av service som täcker in de flesta behov. I närområdet ligger mer än 100-talet butiker. I Signalfabriken strax bredvid finns trevliga restauranger, inrednings- och modebutiker, hotell och bibliotek. Inom några minuter når du även Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Kommunikationer

Sundbyberg är en knutpunkt för Stockholms kollektivtrafik. Tunnelbana, pendeltåg, bussar, flygbussar och spårvagn trafikerar stationen dygnet runt. Även regionaltågen mot Västerås, vissa fjärrtåg och ett flertal busslinjer stannar här. Med bil når man snabbt E4 via påfart från Frösundaleden eller E18 via påfart från Rissneleden. Även närheten till Arlanda och Bromma flygplats gör området attraktivt. Utanför huset finns gång- och cykelvägar som tar dig till och från Stockholms city, Kista och Solna.

Övrig information

Övrigt

Mitt i centrala Sundbyberg med alla kommunikationer och service utanför dörren.

Länkar

Sökhjälp