Skriv ut

Skapa PDF

Stora Torget 2, Centrum

västerås

Nyrenoverad kontorslokal beläget högst upp i Sigmahuset med vacker utsikt över Stora Torget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 373 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Välplanerat hörnkontor med ljusinsläpp från två håll. Arbetsplatser både i landskapsmiljö och i egna kontorsrum. Nylagt parkettgolv och modernt kök.

Utförande

Renoveringsår: 2003

Våningsplan: 5 av 5

Planlösning: Arbetsplatser både i landskapsmiljö och i egna kontorsrum.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 373

Omgivning

Omgivning/natur: Varuhuset Sigma är beläget vid Sigmatorget mitt i Västerås City och gränsar till Köpmangatan och Torggatan. Två välbesökta promenadstråk som båda ansluter till Stora Torget. Varuhuset Sigma är stadens äldsta köpcentrum. Varuhuset invigdes 1966 och byggdes om 2003. Citygalleriorna, som Sigma tillhör, är Mälardalen största köpcentrum. Planlösningen i tre av galleriorna är unik i Skandinavien då de är sammankopplade av inglasade broar över gatuplan.

Närservice: Sigma inhyser efter ombyggnationen restauranger, caféer, butiker, gym, bowlinganläggning med restaurang och bar, nattklubb samt ett antal kontor. Nybyggda Kvarteret Igor ligger i den direkta närheten.

Kommunikationer: Sigma når du på under ett par timmar från de flesta ställen i Mellansverige. Bussar och tåg stannar på gångavstånd och med bil kommer du hit på ett par minuters väg efter avtag från E18 vid Rocklundamotet. Västerås Centralstation ligger ca 5 minuters promenad bort.

Dokument

Sökhjälp