Danvikstull
| Nacka

Favorit Dela

Hästholmsvägen 28

Nu finns möjlighet att hyra toppmodern lättillgänglig lokal i markplan med högt i tak!

  • Kategori:

    Kontor, Övrigt

  • Storlek:

    242 m²

  • Hyra:
Representativt kontor som är smakfullt renoverat med egen karraktär, material av hög kvalité och erbjuder yteffektiva ytor med moderna tekniska lösningar. DanvikCenter har närhet till både Södermalm, Nybroviken med båten samt med bilen till Essingeleden. Med mycket goda kommunikations- och parkeringsmöjligheter både inne i fastigheten och utanför samt med ett brett serviceutbud i närområdet är detta ett suveränt läge precis utanför tullarna vid Danvikstull och Södermalm.
  • Total yta

    242 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sicklaön 358:1

Planlösning:

Denna moderna lokal har en blandad planlösning med större öppna ytor samt tre mötes alternativ kontorsrum. I anslutning till entrén finns tre rum om ca 25kvm vardera, det är möjligt med konferensrum för 10-12 personer alternativ 3-4 kontorsplatser. En större öppen yta finns för ett kontorslandskap för 13-15 personer. Både det öppna kontorslandskapet samt rummen har en generös takhöjd. Lokalen har en trevlig loungeyta i anslutning till det moderna pentryt. Utöver finns två wc samt ett förråd.


Omgivning

Omgivning/natur:

DanvikCenter’s, i Henriksdal, ligger precis intill Danviksklippan och Saltsjökvarn. Här är närheten till Danvikstull, Södermalm, Östermalm Hammarby Sjöstad och Sickla omedelbar. Det medför ett närområde med bra blandning av företag, bostäder och kommunikationer samtidigt som grönområden och det sjönära läget bryter av det stadsnära intrycket. Från flera av våningarna i DanvikCenter bjuds en svårslagen utsikt över Saltsjön och Djurgården med Valdemarsudde.

Närservice:

Både i fastigheten och i närområdet finns ett mycket brett serviceutbud. I DanvikCenter finns en lunchrestaurang med lunchbuffé och sommaröppen uteservering vid fastighetens mysiga park. Utöver finns servicebutik, gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i samma byggnad. Ca 50 meter bort finns även två asiatiska restauranger. I närområdet finns högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn med mäss- och konferensanläggning, spa. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar med ett flertal restauranger med sjöutsikt. Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

Kommunikationer:

Kommunikationsmöjligheterna är förträffliga i och med att DanvikCenter ligger precis intill Värmdövägen, via vilken man snabbt tar sig till Södermalm eller vidare söderut och intilliggande Södra Länken. I direkt anslutning till fastigheten finns både Henriksdals station för Saltsjöbanan och hållplats för samtliga busslinjer mellan innerstaden och Nacka/Värmdö, med mycket täta avgångar. Ett stenkast från fastigheten ligger Saltsjöqvarns brygga, dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen, SLs satsning på kollektivtrafik med båt. DanvikCenter har med andra ord en perfekt kommunikationsplattform, vare sig man färdas med kollektivtrafik eller bil. Att det dessutom ligger precis utanför biltullarna förtjänar också att nämnas i sammanhanget.

Vägbeskrivning:

Från Värmdövägen, mellan Danviksklippan och Henriksdal, tar man av in på Kvarnholmsvägen, där DanvikCenter ligger väl synligt cirka 50 meter in, precis invid korsningen Kvarnholmsvägen/Hästholmsvägen. Såväl Saltsjöbanan som Nacka/Värmdöbussarna från Slussen har hållplats Henriksdal, precis intill fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anna Johansson

Uthyrare

Anna Johansson

anna.johansson@nordicpm.se

073- VISA NR 073-2534612

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Hästholmsvägen 28

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör