Skriv ut

Skapa PDF

Marinens Väg 30, Haninge

haninge

Lediga kontorslokaler högst upp i modern fastighet i Haninge. Lokalen kan delas ner till 670 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 670 - 1 380 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

I lokalerna har vi alla möjligheter att skräddarsy så väl kostnads- som yteffektiva moderna kontor för våra hyresgäster. För dig som inte behöver fullt så stora lokaler finns naturligtvis ett antal smarta lösningar. Kontorsytorna kan delas in efter behov och det är nästan bara fantasin som sätter gränserna. Enskilda kontorsrum, eller öppna planlösningar, mötesrum och konferenslokaler. I dagsläget har lokalen kontorsrumslösning. Lokalen ligger på våningsplan 7 vilket gör att man har en härlig utsikt.

Planlösning

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

7

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 670 1 380

Omgivning

Omgivning/natur

Det strategiska läget mitt i Haninge kan knappast bli bättre, precis intill framtidsområdet Haningeterassen och med utmärkta kommunikationsmöjligheter genom omedelbar närhet till såväl Handens pendeltågsstation och Handenterminalen som till Nynäsvägen. Dessutom ger shoppingutbudet med drygt 80 butiker i Haninge Centrum på gångavstånd, samt Rudans friluftsområde inpå knuten mervärden utöver det vanliga. I Haninge finns något för alla - en rik natur, stads- och landsbygd och en fantastisk skärgård. Det finns ett välutbyggt system av både gång- och cykelvägar.

Närservice

I Riksäpplet finns en restaurangskola med inte mindre än tre olika restauranger, som erbjuder ett varierat och prisvärt utbud till fastighetens hyresgäster. I intilliggande Najaden finns Quality Hotel Winn Haninge som är bemannat dygnet runt och erbjuder 115 hotellrum. Hotellet driver den populära restaurangen Q som serverar frukost, lunch och middag. De har även en väl tilltagen konferensavdelning med kapacitet för upp till 200 personer. Loungebaren är en given samlingsplats för fredagens After Work. Här finns biljard, dart och spel att tillgå. På sommaren lockar den härliga terrassen med utsikt över Rudansjön. I grannfastigheten finns även Najadens Fitness Center, som erbjuder gym, personlig träning samt gruppträning. Här kan du även komma i kontakt med Naprapat, Massör, Medicinsk fotvård m.fl. Dessutom finns bankkontor i fastigheten. På promenadavstånd från Riksäpplet ligger Haninge Centrum med 80 butiker och restauranger. Där finns all service man kan önska.

Kommunikationer

Haninge ligger ca 20 km söder om Stockholm och genom en mycket bra kommunikationsplattform är det smidigt att ta sig till och från Riksäpplet. - Handens pendeltågsstation ligger precis intill fastigheten, och det tar ca 20 min till Stockholm C. - Invid Riksäpplet ligger även Handenterminalen, som är Haninges nav för busslinjerna till såväl närområdena som till grannkommunerna. - För den som hellre tar bilen är närheten till Nynäsvägen en stor fördel, och avståndet till centrala Stockholm är endast ca 20 km. I området finns många parkeringsplatser i lättillgängliga garage, och för besökare finns det gott om utomhusparkering intill fastigheten.

Vägbeskrivning

Riksäpplet 1 ligger precis invid Handens pendeltågsstation och Handenterminalen vid Haninge Centrum. Från Nynäsvägen tar man av vid trafikplats Handen och följer skyltningen mot Haninge C / Handen.

Dokument

Sökhjälp