Skriv ut

Skapa PDF

Jupitervägen 10, Upplands Väsby

upplands väsby

Lediga höglager med 8,5 meter i takhöjd och gott om lastportar i Upplands Väsby.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 1 315 - 10 072 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

I denna rymliga och flexibla logistik- och industrifastighet på Jupitervägen 10 i Njursta Industriområde i Upplands Väsby kan vi erbjuda uppvärmda höglager, med ytor från ca 1 350 kvm upp till som mest nära 10 000 kvm, och med en takhöjd på hela 8,5 meter upp till de bärande balkarna. Här finns utmärkta förutsättningar för en bra och väl fungerande logistik tack vare de rymliga och väl tilltagna ytorna, i kombination med utmärkt tillgänglighet genom ett flertal lastportar/lasthus mot gårdsplanen. Vid behov kan det även skapas ytterligare in- och utlastningsmöjligheter till lagerytorna. Hela fastigheten är inhägnad och på den stora gårdsplanen finns möjlighet till ytterligare uppställningsytor om ca 3 000 kvm, samt generöst med utrymme för manövrering av tunga fordon till lastportarna. I lokalerna finns avlopp och väl omhändertagna golv. Här finns även lagerkontor om ca 100 - 200 kvm med tillhörande personalutrymmen, och i den anslutande kontorsbyggnaden finns även kontorslokaler från ca 300 kvm och uppåt. I korta drag så finns här utmärkta möjligheter till snabbt tillträde till funktionella, mer eller mindre inflyttningsklara, lokaler med en attraktiv prisbild.

Planlösning

Utförande

Byggår

1970

Planlösning

Lagerytorna består av ett uppvärmt höglager om sammanlagt nära 10 000 kvm, med stora öppna ytor som avdelats med innerväggar, vilka kan flyttas eller tas bort efter behov då fastigheten är uppbyggd på pelarkonstruktion utan bärande innerväggar. Ytorna kan hyras som en enhet eller delas upp i mindre ytor, som minst ca 1 350 kvm, enligt bifogad planritning. Lagerytorna nås via ett flertal lastportar och lasthus mot den stora gårdsplanen, och det är möjligt att skapa fler vid behov. I lagerytorna finns även ett antal lagerkontor i markplan och på entresolplan, och i den anslutande kontorsbyggnaden finns lediga kontorslokaler från cirka 300 kvm och uppåt.

Teknisk information

Takhöjd

8,5 m

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil - långtradare

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 1 315 10 072

Omgivning

Omgivning/natur

Upplands Väsby är Sveriges 27:e största tätort och ligger i hjärtat av Uppland och har ett rikt natur- och kulturliv samt ett blomstrande näringsliv. Det strategiska läget med närheten till storstadens puls och Arlanda flygplats gör att många väljer att både bo och arbeta i kommunen. Många utlandsägda företag har valt Upplands Väsby för sin etablering i Norden/Sverige och Upplands Väsby har blivit en knutpunkt i norra regionen när det gäller kommunikationer. Sedan år 2005 stannar Upptåget i Upplands Väsby vilket bland annat har inneburit att många studenter idag väljer att studera i Uppsala istället för Stockholm.

Närservice

I grannfastigheten finns en stor och välbesökt lunchrestaurang och ytterligare ett hundratal meter bort, vid korsningen Jupitervägen/Mälarvägen, finns bensinstation samt en stor Hemköpbutik som håller öppet mellan kl. 8-22 alla dagar. I Väsby Centrum, som ligger mindre än fem minuter bort med bil, finns 80 olika butiker med ett brett utbud av kläder, heminredning, elektronik, skönhetsvård, hälsokost, böcker, sybutik, blommor, smycken e.t.c. Det finns även ett flertal restauranger och mataffärer att välja bland; Sushi, Subway, Wäsby Stekhus, konditori, Centrumgrillen, Wayne's Coffee, Wokhouse, Coop, ICA m.fl.

Kommunikationer

Bil: Mälarvägen, som löper genom Njursta, tar dig snabbt till E4 i öster och E18 i väster. Avståndet till centrala Stockholm är ca 2,5 mil och till Uppsala knappt det dubbla. Med bil, beroende på trafiksituation, tar det ca 17 min till och från Stockholm. Buss: Omedelbart utanför fastigheten stannar buss 535 (Upplands Väsby station - Njursta - Runby - Upplands Väsby station), och längs Målarvägen finns även hållplats för linje 532 (Upplands Väsby - Runby - Sättra - Runsa). Pendeltåg: Restid från Upplands Väsby station till Stockholms Central är ca 27 min, och till Arlanda cirka 17 minuter.

Vägbeskrivning

Från E4 tar man av vid Trafikplats Glädjen, in på Mälarvägen västerut och fortsätter genom centrala Upplands Väsby/Vilunda och över järnvägsspåren. Efter järnvägen kommer en rondell, invid Hemköp, där man tar av till vänster in på Jupitervägen/Njursta där man efter 500 meter finner fastigheten.

Sökhjälp