Skriv ut

Skapa PDF

Siktgatan 8, Vällingby / Vinsta

vällingby

Flexibel lokal vad gäller användning. Bra skyltläge och goda kommunikationer med gångavstånd till t-bana. Tillträde kan ske omgående!

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik, Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

555 m²

Tillträde

Tillträde kan ske omgående!

Karta

Information

Beskrivning

Huset uppfördes år 1960. Välplanerad fastighet med bra logistik. Fastigheten har en representativ entré och kommer att ha ett mycket bra läge då Siktgatan 8 kommer att bli huvudgatan i området i och med Förbifart Stockholm. Hiss finns.

Utförande

Byggår

1960

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Lokalen är delbar då den har två entrémöjligheter. Lokalen har tidigare nyttjas som Second Hand butik. Det finns möjlighet att hyra ytterligare en lokal på våningsplan 1 om ca 457 m². Även den lokalen är delbar. Lokalen är ljus och öppen med flexibel planlösning. Bra takhöjd, ca 3.20 m.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 555

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i direkt anslutning till Vinsta Handelsplats i Johannelund. Handelsplatsen i Vinsta är sammanlagt 25.000 kvadratmeter stor och består av äldre industrilokaler som byggts om för att passa bl.a. handel.

Parkeringsmöjligheter/garage

Gott om parkeringsmöjligheter på intilliggande gator samt på gården bakom fastigheten där det finns möjlighet att hyra platser av fastighetsägaren.

Närservice

Kort gångavstånd till Vinsta Handelsplats med bl.a. Coop Forum. Flera trevliga restauranger i de närmsta kvarteren. Gångavstånd även till Vällingby Centrum.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med endast ett fåtal minuters promenad till T-Johannelund

Sökhjälp