Skriv ut

Skapa PDF

Järnvägsgatan 43-47, Centrum

helsingborg

Kvarteret Metropol är Helsingborgs nya kvarter bara ett stenkast från Öresund och det område som kommer att utgöra H+.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 145 - 4 000 m²
Tillträde: Q4 2017
Karta

Information

Beskrivning

Det centrala läget betyder att avsåndet till allmäna kommunikationer är kort och att utbudet av bland annat restauranger är stort. Tillsammans med vår arkitekt arbetar vi fram en lösning som passar just ditt företag. Vill ni sitta i egna rum, i en öppen planlösning eller har ni andra önskemål? Genom en kreativ och inspirerande dialog med vår arkitekt får ni unika möjligheter att skräddarsy lokalen efter era önskemål. Med behovsstyrd ventilation och belysning får vi lägre energiförbrukning än i ett vanligt kontor, vilket i sin tur bidrar till ett behagligare inomhusklimat. Textilklädda golv är en annan detalj som ytterligare förbättrar arbetsmiljön genom att sänka den allmänna ljudnivån. Golven är dessutom slitstarka och enkla att underhålla. Preliminär inflyttning under Q4 2017.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 145 4 000

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheter ligger mycket centralt och med god synlighet från Malmöleden.

Närservice

I den absoluta närheten finns all service såsom butiker, banker m.m.

Kommunikationer

Nära till alla kommunikationer, Knutpunkten når du inom några minuters gångavstånd. Garage kommer att finnas i fastighetens källarplan med möjlighet att hyra plats och för besöksparkering.

Övrig information

Övrigt

Vi förvandlar idéer till verklighet! Midroc Property Development utvecklar fastigheter, såväl kommersiella lokaler som bostäder. Vi arbetar med projekt från ax till limpa, från markförvärv till färdig byggnad. Visionen är att skapa de mest intressanta affärerna för våra kunder. I verksamheten ingår även förvaltning av fastigheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till Stockholm och Öresundsregionen.

Dokument

Länkar

Sökhjälp