Skriv ut

Skapa PDF

Torggatan 15, Solna strand

solna

Denna fina industrifastighet från 1960-talet är helt nyrenoverad med nya installationer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 2 083 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1951

Renoveringsår

2015

Våningsplan

2

Planlösning

Lokalen är kvadratisk och i ett plan, god takhöjd om cirka tre meter och lättare industriell känsla. Vi anpassar den tillsammans med nästa hyresgäst i modern stilren standard. Mycket härligt dagsljusinsläpp. Två lasthissar (2 000 kg) finns i lokalen.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 2 083

Omgivning

Omgivning/natur

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knytpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Närservice

Här finner ni ett mycket gott utbud av restauranger, varav en ligger i fastigheten. I området finns även mycket populära Villa Wera vars grundare bland annat vunnit årets kock och arrangerat Nobelmiddagen. Här finns även pressbyrå, bankomat och ett nytt fräscht gym i fastigheten intill. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd på 5 minuter i Sundbybergs centrum.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Övrig information

Övrigt

Fastigheten kommer att certifieras i enlighet med Miljöbyggnad SILVER. Entrén och yttermiljön har totalrenoverats.

Länkar

Sökhjälp