Skriv ut

Skapa PDF

Lefflersgatan 1, Fyrislund

uppsala

Nybyggd lokal fördelad på två plan med stora öppna ytor lämpad för kontor, butik, lager och produktion på Lefflersgatan 1.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 540 - 1 120 m²

Karta

Information

Beskrivning

Nybyggd lokal om 1 120 m² fördelat på två plan med inglasad pampig entré, stora öppna ytor lämpat för kontor, butik, lager och produktion beläget på Lefflersgatan 1. Det finns gott om parkeringsplatser. Hyra 1 250 kr/ m²/år för kontorsytor och 875 kr/m²/år för lager och produktionsytor.

Utförande

Byggår: 2012

Planlösning: Lokalen omfattar ca 580 m² i markplan och ca 540 m² på övre plan. Ytorna på vardera plan nås från en inglasad pampig entré samt genom en interntrappa. Dessa nybyggda ytor med i huvudsak öppen planlösning lämpar sig för kontor, butik, lager och produktion. Lokalen i markplan har en port och ett lager som kan anpassas i storlek. I övrigt är det öppen planlösning för lager, kontor eller utställning, tre toaletter varav en med dusch samt ett duschrum och omklädningsrum. Lokalen på övre plan erbjuder öppna ytor, två kontorsrum, fem toaletter varav en med dusch samt möjlighet till ett större gemensamt konferensrum med grannkontoret. Pentry kan skapas på båda planen.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 540 1 120

Omgivning

Närservice: I Fyrislund finns ett bra utbud av restauranger och allehanda service finns vid både Årsta och Gränby centrum.

Kommunikationer: Bra kommunikationer då Uppsalas stadbussar trafikerar både Fyrislundsgatan och Stålagtan. E4-ans påfart nås på bara några minuter.

Vägbeskrivning: Se bifogad karta.

Sökhjälp