Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 4B, City

stockholm

Trevlig kontorslokal på Kungsgatan för det mindre företaget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 43 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Trevlig kontorslokal på Kungsgatan för det mindre företaget.

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 2 av 6

Planlösning: Trevlig kontorslokal för företaget som söker ett centralt krypin. Lokalen går att hyra med befintliga möbler. Planlösningen bygger på ett arbetsrum samt ett pentry. Arbetsrummet rymmer två till tre arbetsplatser och pentryt går att nyttja som mötesrum. I byggnaden finns kontorshotellet K 10 där det finns möjlighet att hyra externa konferensrum. Övernattning är inte tillåten i lokalen. Hyra: ca 20 000 kr/mån ex moms.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 43

Omgivning

Omgivning/natur: Kungsgatan är en av Stockholms paradgator och har varit skådeplats för stora händelser i svensk historia. Här finner du restauranger, caféer, butiker och kontorslokaler i ett av Stockholms mest centrala lägen.

Närservice: Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, som vi kan ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi har alltid gångavstånd till våra fastigheter och tar emot felanmälan dygnet runt.

Kommunikationer: Mycket goda kommunikationer. Absolut närhet till Östermalmstorgs- och Hötorgets t-banestation samt diverse busslinjer.

Dokument

Sökhjälp