Skriv ut

Skapa PDF

Slakterigatan 10, Sjöhagen

västerås

Lokaler i olika storlekar lämpliga för livsmedelsproduktion, kylhantering, logistik, kyllager mm, belägen vägg i vägg med Saluhallen Slakteriet!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt
Hyra: Hyra beroende på yta, kontraktslängd och anpassningsbehov. Prisexempel 15 kvm kyld yta 1900 kr/månad plus elförbrukning och moms. Prisexempel 117 kvm kyld yta 12500 kr/månad plus elförbrukning och moms.
Storlek: 15 - 200 m²
Tillträde: Enligt ök
Karta

Information

Beskrivning

Vi har en yta som med tidigare hyresgäst har haft godkännande för charkproduktion, kallskänk, mm. Den är uppdelad i olika rum, där en hyresgäst kan hyra ett eller flera rum för att kombinera ytor mellan 15-200 kvm. Lokalerna behöver ytskiktsrenoveras och städas, så hyresgästen har vissa möjligheter att påverka utseende och funktion.

Utförande

Byggår

1950

Renoveringsår

2005

Våningsplan

1 av 2

Antal rum

10, anpassningsbart

Planlösning

Lokal med tidigare godkännande för flera typer av kötthantering. Lokalerna är byggda för ett flöde som passar livsmedelsindustri, tex med separat lastkaj för inleverans och utleverans. 15-200 kvm livsmedelsyta med eller utan kyla, lager mm. Del i personalutrymmen och kontor finns också vid behov. Stora anpassningsmöjligheter! Och möjlighet att integrera hela eller delar av lokalen i Saluhallen Slakteriet.

Övrigt

Övrigt

Lokalen har använts för livsmedelsproduktion, med fungerade flöden för in- och utleverans. Senast använd för charkuteri, produktion av smörgåstårtor, mm. Lämpar sig även väldigt bra för logistikverksamhet inom kylvaror. Kylutrustningen är av modern typ, som är energieffektiv bla med värmeåtervinning som huvudsaklig uppvärming av personalutrymmen. Godkänd ventilation för livsmedelsverksamhet.

Övrigt

Ventilation

OVK-godkänd med återvinning

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 15 200

Ekonomi

Hyra

Hyra beroende på yta, kontraktslängd och anpassningsbehov. Prisexempel 15 kvm kyld yta 1900 kr/månad plus elförbrukning och moms. Prisexempel 117 kvm kyld yta 12500 kr/månad plus elförbrukning och moms.

I hyran ingår

Värme

Omgivning

Företag i närheten

Mer än 100 företag hyr lokal på Slakteriet

Parkeringsmöjligheter/garage

Gott om parkering utanför lokalen

Närservice

Saluhallen Slakteriet ligger vägg i vägg, med lunchrestaurang, försäljning av delikatesser mm

Kommunikationer

Busshållplats utanför dörren, goda kommunikationer inom Västerås

Skyltläge

Mot Sjöhagsvägen och Slakterigatan

Sökhjälp