Skriv ut

Skapa PDF

Dockplatsen 1, Västra Hamnen

malmö

Lokal med fantastisk utsikt över hamnen!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 767 m²

Karta

Information

Beskrivning

På Dockan i Västra Hamnen finns nu en kontorslokal på 767m² med utsikt över hamnen. Lokalen är ljus och rymlig. Det finns möjlighet att ha lokalen med öppen planlösning eller med enskilda kontor. Dockan har på mycket kort tid gått från ett industriområde till en modern och eftertraktad plats, och utveckningen ser inte ut att stanna. Kommunikationer finns det gott om, bussar stannar ca 500 meter från fastigheten och centralstationen ligger endast 5-10 min bort. Det finns även gott om lunchresturanger i närområdet samt andra servicemöjligheter som bl.a. frisörer och livsmedelsbutiker.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 767

Omgivning

Omgivning/natur: Ligger på Dockan i Västa Hamnen, med utsikt över hamnen. Dockan som tidigare var en plats för industirer har nu utvecklats till en modern och attraktivplats med affärer, lunchresturanger, caféer och all annan typ av service som behövs för att skapa en avslappnad och behaglig arbetsmiljö och ett steg mot utveckning.

Närservice: Dockan är fylld med service. Där finns frisörer, kemtvätt, livsmedelsbutiken men framför allt många lunchresturanger.

Kommunikationer: Lätt att transportera sig till och från lokalen med hjälp av buss 3 och 2 som stannar bara 500 meter ifrån fastigheten. Centralstationen ligger 10minuters promenad bort. Det finns även möjlighet att hyra parkering.

Sökhjälp