Skriv ut

Skapa PDF

Annedalsvägen 9, Väster

lund

Trevligt ljust kontor på tredje våningen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 375 m²
Karta

Information

Beskrivning

Generös kontorslokal med perfekt ljusinsläpp på tredje våningen! Från entrén in till det stora landskapet möts du av olika stora kontorsrum i glaspartier. I fastigheten sitter bland annat WIGOT, MCAD och VISMA. Parkeringsplatser finns på innergården. Hiss upp till tredjeplan finns tillgänglig. Önskar man anpassa lokalen finns det självklart möjlighet till det. Inflyttningsdatum: Enligt överenskommelse. Lund: Idéernas stad eller universitetsstaden? Eller varför inte båda! Lund är känt för sin charm men dessutom för att vara en universitetsstad. Möjligheterna är stora för den som är innovationsrik och är fullspäckad med idéer! Närheten till Malmö har gjort att staden vuxit i samband med förbindelsen mellan Köpenhamn och Malmö. Staden växer och väntas göra det ännu mer i takt med att Sveriges största forskningsanläggning, MAX IV och ESS, står klar under år 2023. Näringslivet präglas av många stora företag som grundats i Lund och blivit världsledande inom sin bransch, några exempel på dessa är bland annat Axis, Tetra Pak, Alfa Laval, m.m. Invånarna i staden uppgår idag till cirka 120 000. Lunds universitet är rankad topp 2 i Sverige och erbjuder idag oändligt många utbildningar inom bland annat ekonomi, teknik, juridik och mycket mer.

Utförande

Byggår

1982

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 375

Omgivning

Omgivning/natur

Närheten till Lunds stadskärna och de goda färdmöjligheter som erbjuds, kommunalt och med bil, ger fastigheten ett attraktivt läge. Shopping centret Nova ligger ett stenkast bort, med stort utbud av butiker och lunchrestauranger.

Närservice

I närområdet finns ett konditori och en hamburgerrestaurang. Lunds medeltida stadskärna erbjuder ett rikt kulturliv och många trivsamma restauranger, caféer och butiker inom behagligt promenadavstånd. De vackra omgivningarna runt staden ger också möjlighet till härliga naturupplevelser. Den inspirerande miljön samt det centrala läget gör att många goda idéer har frodats här. Sveriges första och största forskningsby Ideon finns här sida vid sida med internationella företag. Samverkan sker kontinuerligt mellan kommunen, utbildning, forskning, näringsliv och regionen.

Kommunikationer

Från fastigheten till centrala Lund tar bilresan cirka fyra minuter och med buss cirka sex minuter. Lund har en väl utbyggd stadstrafik och ett nytt snabbussstråk - Lundalänken - som utgår från järnvägsstationen i centrala Lund.

Dokument

Länkar

Sökhjälp