Skriv ut

Skapa PDF

Diabasgatan, Väla södra

helsingborg

VI BYGGER ÅT ER. Vi startar nu ytterligare ett byggprojekt i Helsingborg. Här har Ni som hyresgäst möjlighet att anpassa till Er verksamhet. Vår m.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 3 600 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

VI BYGGER ÅT ER. Vi startar nu ytterligare ett byggprojekt i Helsingborg. Här har Ni som hyresgäst möjlighet att anpassa till Er verksamhet. Vår målsättning är att bygga med hög standard och kvalité till låga priser. Sist men inte oviktigt mycket låga driftskostnader.

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Fastigheten byggs med flexibilitet på kontoret genom att använda i huvud sak glasväggar, all belysning i LED vilket ger en mycket låg drift. Fönster 2,6 m från golv till tak vilket ger fantastiskt ljusa och trevlig arbetsplatser. Golven är granit, Kök: Smedstorps kök i valfri modell. Golvvärme i hela huset extremt låga uppvärmningskostnader. Lager vitmålade golv med special lack. Portar med full höjd och full bredd: Ytterytor: Svart palissad staket med elgrind som styrs med mobiltelefonen, asfaltytor väl tilltagna för transporter till och från ditt företag. Ytterbelysning är givetvis också LED lampor. Områdes bevakning. Ytterligare anpassningar kan göras efter önskemål! Tillträde.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 3 600

Omgivning

Omgivning/natur

Andra företag i området är t ex Lindab, Löddeplåt, JE Beslag m.fl. ca 2 km till Väla köpcentrum.

Kommunikationer

Kommunikationer Lokaltrafiken finns i området. Mycket bra anslutningar till E4 an o E6 an.

Övrig information

Övrigt

Bilderna är tagna på och i den just nu färdigställda fastigheten på Diabasgatan 12.