City
| Stockholm

Favorit Dela

Gamla Brogatan 27

Perfekt läge 150 m från Centralstationen som kan hyras på 1 års avtal. Ljus och fin lokal med tillgång till en gemensam terrass.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  113 m²

 • Hyra:
Ljus och fin lokal med öppen planlösning och textilmatta. Separat pentry bakom helglasat parti. Lokalen har fiber uppdragen till planet och nätverksuttag till varje arbetsplats. Lokalen består av 2 våningsplan där det undre är arbetsplatser och det övre kontor/konferensrum, pentry, dusch, bastu, omklädning och wc. Lokalen ligger i ett gårdshus, hiss saknas, gemensam terrass finns.
 • Total yta

  113 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Pilen 31

Byggår:

1930

Våningsplan:

5

Planlösning:

Börjar du bli en fena på videomöten? Nu erbjuder vi digitala visningar av våra lediga lokaler. Hör av dig till våra uthyrare så fixar vi en digital rundtur för dig och dina kollegor! Fin lokal i två våningar, nedre planet består av arbetsplatser för upp till 6 pers, pentry samt wc, övre planet är kontor/konferensrum, litet pentry, omklädningsrum, dusch och bastu. Lokalen är belägen på våning 4 och 5. Hiss saknas.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i de så kallade Klarakvarteren, i den nedre delen av Norrmalm! Fastigheten ligger några steg ifrån pulsen på Drottninggatan, ett oslagbart läge för den som vill sitta centralt. Endast ett stenkast från både Hötorget och T-centralen med mycket goda kommunikationer och med ett stort utbud av lunch restauranger och all annan service som underlättar din vardag.

Närservice:

Lokalen ligger centralt belägen på Gamla Brogatan med endast 1 minuts gångavstånd till pulsen på Drottninggatan och Hötorget. Här finner man butiker, bank, livsmedel och en sprudlande torgverksamhet. Central Hotell i huset och även flertalet hotell i det direkta närområdet. Centralbadet & Norra Latins konferenscenter inom gångavstånd.

Kommunikationer:

Nedgång till Centralstationen finns i samma byggnad och det är bara några minuters promenad till Cityterminalen. Kort gångavstånd till Hötorget (t-banans gröna linje, bussar) och Centralstationen (alla t-banelinjer, pendeltåg, bussar, Arlanda express, fjärrtåg).


Övrig information

Övrigt:

Det finns garageplatser för de som vill hyra.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RJ

Uthyrare

Robert Jones

robert.jones@fabege.se

0722 VISA NR 0722331010

0722 VISA NR 0722331010

Marknadsförs av Fabege AB
Box 730, Pyramidvägen 7
16927 Solna
fabege.se
Gamla Brogatan 27

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fler annonser från denna annonsör