Skriv ut

Skapa PDF

August Barks Gata 2, Högsbo/Sisjön

västra frölunda

Kontorslokal en våning upp med bra ljusinsläpp och bästa logistikläge i Högsbo.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 260 - 648 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med ett av de bättre logistiklägena i Högsbo finner ni denna kontorslokal om 648m2. Möjlighet att hyra råyta om 350m2 i anslutning till kontoret, passar gymberksamhet el liknande samt ytterligare 260m2 kontorsyta. I området finns det flera större butikerkjedjor inom deltaljhandeln och proffshandeln. En del restauranger och hotell. Parkeringsplats går att hyra.

Utförande

Våningsplan

1

Teknisk information

Takhöjd

6,5 m

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 260 648

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde. Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde.

Närservice

Allt tänkbar service i närheten.

Kommunikationer

Ett flertal busslinjer stannar i närheten. Nära till trafikleder (Söderleden, Västerleden och Dag Hammarskölds Led (158:an). 5 min bilresa till Linnéplatsen.

Sökhjälp