Hemvärnsgatan 15

Solna strand , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

217 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Trevligt företagsområde med närhet till promenadstråk utefter vattnet som leder förbi Huvudsta och in mot stan. Trevlig lokal med strålande utsikt.

Trevlig lokal med strålande utsikt.

Ytor

  • Total yta:

    217 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Aprikosen 3

Byggår:

1972

Renoveringsår:

1996

Våningsplan:

10 av 10

Planlösning:

Rumsindelad lokal som kan öppnas upp efter hyresgästens önskemål. Högst upp i fastigheten med härlig utsikt.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokal i bästa läget i området precis intill T-bana. Här finns chans till en riktigt trevlig lokal med pentryläge mitt i lokalen och öppna ytor i olika grupperingar i lokalen. Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand.

Närservice:

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen som ligger i fastigheten intill finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräscht och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behändigt promenadavstånd.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation ligger nära fastigheten. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!