Skriv ut

Skapa PDF

Flöjelbergsgatan 1, Gunnebo

mölndal

I Mölndal i området Södra Porten ligger denna effektiva lokal med hög teknisk standard och gemensam reception o konferenscenter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 1 020 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Södra Porten är ett område som präglas av hög servicegrad och effektiva lokaler. De goda kommunikationerna och närheten till såväl Göteborgs centrum som Mölndals centrum och Landvetter flygplats borgar för enkelhet. Lokalerna håller en god teknisk standard avseende ventilation och kyla och planlösningen ger en hög effektivitet utan att göra avkall på ljus och atmosfär. I fastigheten finns gemensam reception och konferenscenter med möjlighet att hyra konferensrum i varierande storlek och en hörsal med ca 160 platser.

Planlösning

Utförande

Byggår: 1993

Våningsplan: 3

Planlösning: Ljus och flexibel planlösning.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 020

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten ligger på Flöjelbergsgatan 1 i Lackarebäcks Teknikpark i Mölndals kommun. Fastigheten har ett attraktivt läge med absolut närhet till E6/E20. Till Göteborgs centrum är det cirka sju kilometer och till Mölndals centrum cirka två kilometer. Omgivande bebyggelse utgörs i huvudsak av både kontors- och industrifastigheter. I Lackarebäcks Teknikpark finns en mix av utvecklings-, tillverknings- och teknikföretag och präglas av innovation och entreprenörskap. Utmärkande för området är forskning om radarsystem genom närvaron av Ericsson och Saab Electronic Defence Systems.

Närservice: Området ligger i anslutning till Lackarebäcks Naturskyddsområde. I området finns ett antal restauranger och en friskvårdsanläggning.

Kommunikationer: Kommunikationsläget är mycket bra med snabb och enkel åtkomst till E6:an från Fastigheten och i förlängningen Landvetter flygplats. Det tar cirka tio minuter att nå Göteborgs centrum med bil. De kollektiva förbindelserna utgörs av buss och spårvagn. Busshållplatsen ligger i direkt anslutning till Fastigheten. Restiden till Mölndals centrum är cirka fyra minuter och till Göteborgs Centralstation cirka 20 minuter. Spårvagn finns på andra sidan motorvägen med en promenadväg om cirka tio minuter.

Vägbeskrivning: Kör E20/E6 söder ut följ skylt mot Malmö, håll till vänster på Kungsbackaleden följ skylt mot Sjukhus, kör av via avfart och fortsätt rakt fram mot Lackarebäcksmotet ca 300 m, håll till vänster på Ågatan följ skylt mot Göteborg ca 30 m, kör vänster in på Järnvägsgatan ca 70 m kör höger in på Flöjelbergsgatan ca 190m.

Sökhjälp