Skriv ut

Skapa PDF

Rullagergatan 1-2, Gamlestaden

göteborg

Intresserad av en lokal som stämmer överens med era specifika behov? Här finns en kontorslokal utan inredning som kan anpassas efter er.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 700 - 1 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Är ditt företag intresserat av en lokal som kan anpassas efter era specifika behov? I denna vackra tegelbyggnad från 1900 talets början finns lediga lokaler i en av Göteborgs mest anrika industrimiljöer. Lokalen har en hög grundnivå med god ventilation med kyla och fjärrvärme. Detta är den sista ytan i byggnaden om totalt 15000 kvm som ännu ej moderniserats. Lokalen består idag av uppgjutna golv och pelare, nya fönster har installerats och vissa grundinstallationer. Detta möjligör att ni kan vara med och påverka planlösningen till fullo. &ltUL> &ltLI> Bara 7 minuter med spårvagn till Centralstationen. &ltLI> Goda parkeringsmöjligheter. &ltLI> Närhet till E6/E20 med nya Partihallsförbindelsen. &ltLI> Utmärkt skyltläge. &ltLI> Passagesystem finns inkopplat och tillgängligt att ansluta till. &ltLI> Närhet till service och restaurang. &ltLI> Anpassningsbara ytor. &lt/UL> Välkommen på visning!

Utförande

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 700 1 000

Omgivning

Omgivning/natur

I Gamlestaden lades grunden för Göteborg som Industristad där ett av Göteborgs viktigaste industriområden utvecklats sedan 1800-talet. Idag är Göteborg Stads vision att stadsdelen skall bli ett centrum och en sammanbindande länk mellan de nordöstra och centrala stadsdelarna. Kommersiell, småskalig service och handel finns i närheten, främst längs Artillerigatan och Brahegatan. Idag finns ett flertal serveringar, lunchrestaurang, några specialbutiker, apotek, systembolag, bank, tandvård, frisörer och vårdcentral.

Kommunikationer

Gamlestaden 2:5 är belägen cirka fyra kilometer nordost om Göteborgs centrum. Fastigheten har mycket bra kommunikationer då flera spårvagnslinjer och bussar passerar området. De närmaste hållplatserna ligger 50 respektive 100 meter från Fastigheten. Till centralstationen tar det enbart 7 minuter med spårvagn. Fastigheten är också lättillgänglig med bil från såväl centrum som från E20/E6 och riksväg 40. Fastigheten har även ett utmärkt skyltläge längs Gamlestadsvägen och Artillerigatan. Mycket goda parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till fastigheten.

Sökhjälp