Jägersro
| Malmö

Favorit Dela

Hästvägen 4 A

Sätt din egen prägel i en fräsch lokal mitt i hjärtat av Jägersro!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    426 m²

  • Hyra:
Trevlig fastighet med naturskön omgivning och ett stort serviceutbud. Med stadsbuss nr 5 mot Stenkällan från Malmö central tar du dig till fastigheten på cirka 25 min. Från fastigheten kommer du snabbt ut på inre ringvägen. Kontoret har många möjligheter, det är en blandad planlösning med kontorsrum, öppet landskap/showroom och konferensrum. Kontoren har idag glas i väggarna mot korridoren vilket gör att lokalen andas ljus och öppenhet.
  • Total yta

    426 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Påskbuketten 6

Byggår:

1990

Antal rum:

17

Planlösning:

Möjlighet till förrådsrum i källarplan.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i Jägersro villastad, ett område bestående av villor byggda på 1960-talet. 10 minuters bilresa bort ligger Malmö centrum.

Närservice:

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns även ett rikt utbud av både shopping och underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Copenhagen Airport/Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.

Kommunikationer:

I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halv timme. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central, vilket även det tar cirka en halv timme. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer i Malmö. Busslinje 5 passerar fastighetsadressen och tar dig in till Malmö centrum på cirka 30 minuter.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

MA

Uthyrare

Malin Andersson

malin.andersson@kungsleden.se

040- VISA NR 040-17 44 05

070- VISA NR 070-690 65 06

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Kungsgatan 6
21149 MALMÖ
kungsleden.se
Hästvägen 4 A

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör