City
| Stockholm

Favorit Dela

Vasagatan 38

Centralt läge mitt emot Stockholms Centralstation!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    312 m²

  • Hyra:
Fin lokal med stora fönster och bra takhöjd. Här kan du vara med att forma en trevlig arbetsmiljö för dig och dina medarbetare.
  • Total yta

    312 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Pilen 31

Byggår:

1930

Våningsplan:

3

Planlösning:

Börjar du bli en fena på videomöten? Nu erbjuder vi digitala visningar av våra lediga lokaler. Hör av dig till våra uthyrare så fixar vi en digital rundtur för dig och dina kollegor! Här skapar vi en modern och trevlig arbetsplats. Interiörbilderna är referensbilder.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i de så kallade Klarakvarteren, i den nedre delen av Norrmalm.

Närservice:

Lokalen ligger centralt belägen på Vasagatan/Gamla Brogatan med endast 1 minuts gångavstånd till pulsen på Drottninggatan och Hötorget. Här finner man butiker, bank, livsmedel och en sprudlande torgverksamhet. Central Hotell i huset och även flertalet hotell i det direkta närområdet. Centralbadet & Norra Latins konferenscenter inom gångavstånd.

Kommunikationer:

Nedgång till Centralstationen finns i samma byggnad och det är bara några minuters promenad till Cityterminalen. Kort gångavstånd till Hötorget (t-banans gröna linje, bussar) och Centralstationen (alla t-banelinjer, pendeltåg, bussar, Arlanda express, fjärrtåg).


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

RJ

Uthyrare

Robert Jones

robert.jones@fabege.se

0722 VISA NR 0722331010

0722 VISA NR 0722331010

Marknadsförs av Fabege AB
Box 730, Pyramidvägen 7
16927 Solna
fabege.se
Vasagatan 38

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fler annonser från denna annonsör