Skriv ut

Skapa PDF

Företagshusvägen 2a, Företagsbyn i Hög

kävlinge

Stor öppen och ljus lokal i gammal industribyggnad på 3:e våningen med utsikt över Kävlingeån.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 230 m²
Karta

Information

Beskrivning

I fd tegelbruk finns en lokal med med inspirerande miljö, lämplig som ateljé, fotostudio eller kontor. Här är rymd, mycket ljusflöde och fin utsikt över landskapet och ådalen. Lokalen har 4 meter i takhöjd och är inredd med ett kontorsrum ca 40 kvm, ett kök, ett mindre arkivrum och en toalett med dusch. Den ligger på 3:e våningen med tillgång endast via trappor (ej hiss). Fri parkering i anslutning till entrén. Uppvärmning sker med två luftvärmepumpar. Uthyres till momspliktig verksamhet.

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 230

Omgivning

Omgivning/natur

I Företagsbyn i Hög finns ett 90 tal företag med olika verksamhet. Byn ligger naturskönt vid Kävlingeån 5 minuter från E6 avfart Löddeköpinge, mitt emellan Malmö (15 min) och Helsingborg (20 min). Här finns tillgång till truck och möjlighet att få hjälp med att ta emot och lämna ut gods vid behov. Området är avstängt med grind och har bevakning nattetid.

Närservice

Företagshus personal erbjuder hjälp med post och godsmottagning/utlämning. På Center Syd i Löddeköpinge eller i Kävlinge centrum finns övrig service som lunchrestauranger, matvaruhus och shopping.

Sökhjälp