Skriv ut

Skapa PDF

Krusegatan 19, Segevång

malmö

Lediga kontorsytor i en fastighet som står under stor förändring. Var med i den spännande processen och låt ditt företags behov vara med och påverka.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 2 615 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu har ni möjlighet att hyra kontorsutrymme i den välkända Malmöfastigheten vid Segevång. Vi kan erbjuda er kontor i varierande storlekar och kan även koppla till lager ifall det behovet finns Kontoren har generöst med fönsterpartier och ni får en fantastiskt utsikt över Malmö när du befinner dig på de lite högre våningsplanen. I fastigheten finns även utymmen att hyra vid t ex konferenser. Vi erbjuder även gym för alla våra hyresgäster. Penthouse gör sig väl till diverse kund- och personalaktiviteter i en annorlunda miljö. Här är det bara fantasin som sätter gränserna - ytorna finns! Varmt välkommen att boka visning!

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 2 615

Omgivning

Omgivning/natur

I Malmös nordligaste del ligger Segevång som fått sitt namn efter Segeån som slingrar sig norr om området. Vackra Beijers park ligger som en grön oas mitt i Segevång. Ett lugnt och trivsamt område nära city med bra kommunikationer och service.

Närservice

I Segevång finns det gott om lunchrestauranger det ligger även en restaurang i huset. I området finns närbutiker, caféer och övrig service. Med en kort promenad befinner man sig på Malmös största köpcentra Entré som erbjuder gott om restauranger, butiker, gym och frisör.

Kommunikationer

Segevång har goda trafikkommunikationer både när det gäller buss, bil och cykel. Kontoret ligger synnerligen i ett bekvämt läge ur ett kommunikationsmässigt perspektiv. Fastigheten är i anlsutning till Malmös norra utfart som leder till inre -och yttre ringvägen på bara någon minut. Det är nära till Värnhem där de flesta bussar går ifrån och det finns lätta cykelvägar som leder in till city.

Övrig information

Övrigt

Kontakta oss för ytterligare information eller för att boka tid för en personlig visning.

Dokument

Sökhjälp