Skriv ut

Skapa PDF

Industrivägen 1, Hagalund

solna

Helt nyrenoverad fastighet med effektiva och öppna planlösningar. Mycket bra yteffektivitet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 262 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1986

Renoveringsår

2011

Våningsplan

3

Planlösning

Flexibla kontorslokaler som kan anpassas efter kundens behov. Lasthiss finns till varje våningsplan. Kontorslokalerna är fördelade på tre våningsplan.

Övrigt

Övrigt

Fastigheten klassificeras som en Green Building då Humlegården sänkt fastighetens energiförbrukning med mer än 25 procent. Som en av fem fastigheter i hela Europa vann fastigheten Green Building Annual Award 2013. Priset delas ut varje år och bygger på energibesparingar och teknisk innovation.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 262

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Hagalund mellan Hagastaden och Solna Centrum.

Närservice

I området finns ett par lunchserveringar, varav en i fastigheten, och ett bageri/kafé. Även en wok-/dumplingkiosk finns som sommartid har en trevlig uteservering. För ytterligare serviceutbud finns det mesta att tillgå på bekvämt avstånd i Solna Centrum.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Solna centrum och Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Länkar

Sökhjälp