Skriv ut

Skapa PDF

Evenemangsgatan 21, Arenastaden

solna

Här har ni möjlighet att skapa er drömlokal i Stockholms mest växande stadsdel, Arenastaden. Inflyttningsklar sommaren 2017.Sista lokalen högst upp.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 350 - 700 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Huvudentrén mot Evenemangsgatan är tydlig och väl annonserad. Som besökare möts man av en varm känsla som förmedlas genom de genomtänkta materialen och den känsla av sjudande liv som kommer från verksamheterna på entréplanet och de övre våningsplanen. Som besökare har man lätt att orientera sig och hitta hissar och trappa. Balkongerna på de övre planen står i öppen förbindelse med atriet och entrérummet. På balkongerna, centralt i byggnaden med närhet till alla medarbetare, träffas man spontant eller planerat över en kopp kaffe. Sorlet, kaffedoften och myllret förmedlar en positiv känsla till entrérummet - en byggnad som sjuder av liv! Materialen exteriört väljs med tanke på energieffektivitet, hållbarhet och ur ett livscykel perspektiv. Interiört har materialen och ljusföringen ett drag av "skandinavisk modernism" med en tonvikt på naturliga material som sten och ljusa träslag. Tekniken i byggnaden ligger i framkant av utvecklingen när det gäller klimat och belysning. Byggnaden utförs i nivå "guld" enligt klassificeringen Miljöbyggnad. Här har ni möjlighet att sitta granne med kända varumärken som Carlsberg och Svenska Fotbollförbundet och ett stenkast från Sveriges största inomhusarena, Friends Arena. Vi ser fram emot att träffa dig och vill gärna lyssna på dina önskemål. För oss är varje hyresgäst central och varje ledig lokal en möjlighet. Så utmana oss gärna - vi vill gärna visa att det kan vara skillnad på värd och värd.

Utförande

Byggår

2015

Våningsplan

6

Planlösning

Här kan du vara med att skapa ditt drömlokal. Denna kontorslokal kan vi anpassa helt efter era önskemål.

Övrigt

Övrigt

Parkeringsplatser finns att hyra i området . Möjlighet till cykelparkering finns.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 350 700

Omgivning

Omgivning/natur

I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som kommer att sjuda av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga. Arenastaden erbjuder moderna, flexibla och miljöcertifierade kontorslösningar, utformade efter företagens behov och önskemål. Flera av landets största arbetsgivare som SEB, TeliaSonera, Siemens och Vattenfall har valt att förlägga hela eller stora delar av sin verksamhet här. Här finns även Mall of Scandinavia med sina 230 butiker, 22 restauranger och Sveriges första Imax-biograf. På Quality Hotel Friends kan du bjuda kunder på högklassig mat eller ta en after work i den fantastiska skybaren på 90 meters höjd. Läs mer om Arenastaden på http://www.arenastaden.se.

Närservice

Förutom ett förstklassigt utbud av shopping och restauranger i Mall of Scandinavia finns även många trevliga lunchrestauranger i området såsom Norra Kök, Le Veló, Modis och Greven & Betjänten. Du hittar även Apotek, Subway, kiosk, kemtvätt och Idrottskliniken. Behöver du bil bara ibland så finns bilpooltjänsten Sunfleet. Det finns även ett mycket bra utbud av konferensmöjligheter för allt från 2-65 000 personer - Quality Hotel Friends, Sabis, Sodexo, Quick Office och även SF biografen i Mall of Scandinavia som kan hjälpa er att arrangera en skräddarsydd konferens. Ett stenkast bort vid Järva krog ligger Sveriges första vinhotell The Winery som öppnar i januari 2016. Träningsmöjligheter finns det gott i form av gym såsom Balance, SATS, Medley Vasalundshallen där du även kan simma eller gå på crawlkurs. Vill du få en skön promenad på lunchen kan man gå runt Råstasjön som är en grön oas i stadsdelen. I närheten finns också Hagaparken och Ulriksdals slottsområde, som ingår i världens första nationalstadspark.

Kommunikationer

Arenastadens geografiska placering är utomordentligt bra kommunikationsmässigt. Pendeltåg (Solna Station): 7 min från Centralstationen (Märsta-Södertälje C), 30 min från Arlanda (2012), 6 min från Centralen och 3 min från Odenplan med Citybanan (2017). Tunnelbana: Tunnelbanans blå linje, station Solna Centrum samt Näckrosen, och når du på 10 minuters till fots eller cirka 2 minuter med buss. Buss: 10 olika linjer passerar Arenastaden, 505X (Solna C-Ulriksdals station), 70 (Odenplan-Universitetet), 156 (Ulvsunda industriområde-Danderyds sjukhus), 176/177 (Mörby Station-Ekerö), 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus), 515 (Odenplan-Sundbybergs station). 15 min från Solna C till Bromma flygplats och 13 min till Odenplan med buss 515. Bil/Cykel: Endast 5 km från Stockholm City med avfarter från både E4 och E18. Även med cykel tar du dig enkelt till Arenastaden, då det finns gått om cykelbanor från alla väderstreck. Tvärbanan: Alvik/Sundbyberg/Solna station. Flygplatser: 10 min med bil till Bromma flygplats och 30 min med bil till Arlanda. Elbussar via BRA trafikerar Arenastaden-Bromma var tjugonde minut på vardagar. Tunnelbanan kommer att trafikera Arenastaden 2024.

Dokument

Länkar

Sökhjälp