Skriv ut

Skapa PDF

Baldersgatan 23, Knutby Torg

norrtälje

Ledigt kontor intill Norrtäljes nya genomfartsled.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 520 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten är belägen vid Baldersgatan i Knutby Torg. Lokalerna har stora ljusa rum med fönster mot Baldersgatan. Trevlig entré med stort fint trapphus. Hiss finns. I och med den nya genomfartsleden har Knutby Torg ett mycket bra läge för handel och kontor. Det finns inte bredband indraget i huset omgivning: Lokalen ligger i anslutning till Knutby torg handelsområde i samma fastighet som Ö&B, Skokanonen, Flügger, Nightmare Outlet och Jea's Lekplace. Granne med Coop, Mio möbler och Roslagens Järn.

Utförande

Byggår: 1964

Renoveringsår: 2001

Våningsplan: 1 av 3

Planlösning: Rumsindelat plan, en trappa upp. Lokalen består av stora ljusa kontors/utbildningsrum. Det finns toaletter och gott om förvaringsutrymme. Kök/pentry går att ordna. Gemensam entré mot Baldersgatan. Huset är byggt i tre plan.

Övrigt

Övrigt: Mycket bra skyltläge på fasad. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 520

Omgivning

Omgivning/natur: Kontoret ligger i anslutning till Knutby torg handelsområde i samma fastighet som Ö&B, Skokanonen, Nightmare Outlet och Jeas's Lekplace. Granne med Coop, Mio möbler och Roslagens Järn.

Kommunikationer: 600 m till Norrtälje busstation. Buss servar området. Goda vägförbindelser. Fastigheten ligger intill avfart från den nya genomfartsleden.

Sökhjälp