Skriv ut

Skapa PDF

Salviagatan 3A, Nordost

angered

Inhägnat parkeringsgarage med plats för 14 bilar i Gårdsten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 359 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Inhägnade parkeringsplatser i varmt parkeringsgarage med plats för 14 bilar.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 359

Omgivning

Omgivning/natur

Gårdsten i nordöstra Göteborg framhålls ofta som ett framgångsrikt exempel på hur ett bostadsområde kan lyftas socialt, ekologiskt och ekonomiskt. 1997 fanns här över 800 tomma lägenheter, idag är det 1 000 sökande till varje ledig lägenhet. Då låg brottsligheten strax över snittet för hela Göteborg, idag är den inte ens hälften så stor. De boende har verkligt inflytande och här finns aktiva nätverk av föreningar och företag som skapar jobb och fritidsaktiviteter för ungdomar och vuxna. Elen kommer från vindkraft och solceller och husen värms fjärrvärme. Vision 2025 Idag bor ca 8 500 personer i Gårdsten och fram till 2025 väntas befolkningen ha ökat med ytterligare 3-4.000. Det kommer att byggas runt 1 000 nya bostäder - såväl flerbostadshus med hyres- och bostadsrätter som olika typer av småhus. Med befolkningsökningen växer också underlaget för lokal handel, service och kommunikationer.

Närservice

Gårdsten Centrum är en ljus, inglasad galleria med ca 21 000 m² lokalyta. Här finns stor dagligvarubutik, kött och chark, fiskaffär, grönsakshall, servicebutik, kafé och pizzeria samt frisör, privatläkare, tandläkare och annan service. Gårdsten Centrum är ett naturligt stadsdelscentrum för invånarna i Gårdsten - en roll som kommer att bli ännu starkare när befolkningen i stadsdelen växer.

Kommunikationer

Buss 73 går mellan Angered Centrum och Gårdsten Centrum samt i ringlinje runt Gårdsten. Buss 173 förbinder Gårdsten med centrala Göteborg. För kommunikationer till och från Salviagatan se www.vasttrafik.se.

Sökhjälp