Skriv ut

Skapa PDF

Engelbrektsplan 1, City

stockholm

Ett trivsamt sekelskiftes kontor i modern tappning med ljusa och effektiva ytor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 320 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ljus och yteffektiv lokal nära Stureplan.

Planlösning

Utförande

Byggår

1907

Renoveringsår

2010

Våningsplan

4 av 6

Planlösning

Ett ypperligt kontor intill Humlegården i mycket trivsamt och representativt läge. Kontorslokalerna i T-House har skapats för hyresgäster som ställer stora krav på sin arbetsmiljö och den tekniska infrastrukturen. Lokalen är ljus och yteffektiv och har det tidiga 1900-talets generösa takhöjd och charm bevarad. Öppna ytor och storrumslösningar tillåter ett modernt arbetssätt.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 320

Omgivning

Omgivning/natur

T-House läge tillhör Stockholm bästa. 60 sekunder från Stureplan och Sveriges hetaste stadspuls men ändå med Humlegårdens grönska och lugn in på knuten.

Närservice

Servicen är väl utbyggd i området och inom några minuter nås Stockholms bästa utbud av restauranger, butiker och kaféer. Även övrig tänkbar service, som till exempel skomakare, träningsmöjligheter och bankkontor, finns i närområdet.

Kommunikationer

Östermalmstorgs tunnelbanestation nås efter några minuter till fots. Ett stort antal innerstadsbussar, bland annat stombusslinje 1 och 2 går i närheten. Att promenera till Centralstationen och Cityterminalen tar cirka femton minuter.

Övrig information

Övrigt

I entréhallen finns en reception av internationellt snitt. Runt entréhallen finns T-House gemensamma konferensavdelning, med all modern teknisk utrustning och support. Det finns cateringmöjligheter och receptionen hjälper såväl besökare som hyresgäster med till exempel bokningar av taxi, flyg och restauranger. Ambitionen är att tillhandahålla en service som tål att jämföras med en bättre hotellconcierge.

Dokument

Länkar

Engelbrektsplan 1
Sökhjälp