Skriv ut

Skapa PDF

Karlavägen 100 plan 5, Östermalm

stockholm

Söker du färdiga arbetsplatser för snabb inflyttning hyr hos kontorshotellet i Garnisonen på Östermalm!

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

10 - 50 m²

Karta

Information

Beskrivning

Oavsett om du driver ett enmansföretag, ett nystartat mindre företag eller representerar ett större företags Stockholmsfilial kan kontorshotellet i Garnisonen vara svaret på dina lokalbehov. Standardstorlekar på våra rum är 10, 15, 20 kvm men det finns även ett antal lokaler på 30-50 kvm.    Dessutom har vi tänkt lite extra på den kringservice för att din arbetsvardag ska bli så bekymmersfri och väl fungerande som möjligt.  Du ska i lugn och ro kunna koncentrera dig på det viktigaste - din affärsverksamhet.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 50

Omgivning

Omgivning/natur

Närhet till både stadsmiljö på Östermalm och grönområden på Djurgården och Gärdet.

Parkeringsmöjligheter/garage

Behöver du ta bilen finns en stor markparkering längsLinnégatan. Under Karlahuset, med infart från Banérgatan,finns också ett stort, välskött garage.

Närservice

Listan är lång på de tjänster och service som finns att tillgå inom kvarteret Garnisonen och allt går att nå bland annat via de två fastighetsgemensamma receptionerna på Karlavägen 100 och 108. Vill du motionera, konditions- eller styrketräna eller bara få en nypa frisk luft har du både Djurgården och Gärdet precis intill - stora grönområden som är perfekta för promenaden, löprundan eller cykelturen. Den som föredrar löpband, konditionsmaskiner, styrketräning eller aerobics besöker med fördel gymmet Nordic Wellness som är beläget mitt i kvarteret. I Garnisonen finns även företaget Nyvana som erbjuder massage och naprapati. I kvarteret finns även fem stycken restauranger för lunch och catering. Här finns också Posten, Coop Nära, Lloyds Apotek & Systembolaget.

Kommunikationer

De flesta som arbetar i Garnisonen tar tunnelbananeller bussen till jobbet. T-banan vid Karlaplan liggerbara ett par minuters promenad bort. Det finns ocksåflera busslinjer (linje 4, 42, 56, 69 och 76) som stannar precis utanför kvarteret.

Sökhjälp